Tammy Abraham skal ifølge engelske medier ha en usikker fremtid i Chelsea. I lørdagens FA-cupfinale, som Leicester vant 1-0, fant ikke Chelsea-trener Thomas Tuchel plass til 23-åringen i kamptroppen.

Dette fikk Chelsea-spissens kjæreste Leah Monroe til å rase mot Tuchel. Hun lot frustrasjonen komme ut på Instagram, noe som har fått stor oppmerksomhet i engelske medier, blant annet i Daily Mail og The Mirror.

Les også: Van Dijk mener fotballen har fått et ufortjent rykte: - Liker ikke å skade spillere

- Det gir ingen mening

På Instagram skrev hun:

- Hvordan i all verden kan du ta en avgjørelse om å la toppscoreren din være utenfor troppen i en finale? Det var samme person som scoret målet som gjorde at dere kvalifiserte dere til denne kampen. Det gir ingen mening.

- Ikke en gang på benken? Dette må være en vits, tilføyde hun.

Ifølge Daily Mail slettet hun innlegget på Instagram kort tid etter det ble publisert.

Med Abraham utenfor Chelsea-troppen var det Timo Werner som spilte på topp for blåtrøyene, noe tyskeren har gjort store deler av Chelseas kamper denne sesongen.

Les også: Dele Alli og Guardiolas datter skaper overskrifter i England

Lite tillit av Tuchel

Abraham har fått få muligheter av Thomas Tuchel siden tyskeren kom inn som Frank Lampard sin erstatter i januar.

Til tross for få muligheter av Tuchel er Abraham faktisk Chelsea sin toppscorer denne sesongen. Han har i likhet med Werner scoret 12 mål så langt denne sesongen.

Les også: Neville med klar beskjed til Solskjær: - Dette problemet må han fikse

Det skal imidlertid sies at fem av Abraham sine mål denne sesongen har kommet mot svakere i motstand i FA-cupen og Ligacupen.

23-åringen scoret sitt første hat trick på seniornivå i fjerde runde av FA-cupen mot Luton. I neste runde scoret han vinnermålet mot Barnsley.

Det blir rapportert om at Abraham skal være på vei bort fra klubben til sommeren. Både Aston Villa og West Ham har blitt koblet til den engelske spissen.