KFUM OSLO – HØDD 1–1

Det ble to (!) røde kort til Hødd under fredagens treningskamp KFUM på Ekeberg.

Først måtte midtstopper Bernardo Morgado forlate banen etter en stygg albue på hjemmelagets Simen Hestnes. (Se situasjonen øverst)

Sekunder før slutt utlignet supertalentet Syver Skeide med et fantastisk langskudd, men i feiringen klarte Thomas Lillo å feire på seg et direkte rødt kort, uten av bildene umiddelbart ga noe godt svar på hvorfor.

– Hvordan du klarer å pådra deg et rødt kort i feiringen av en utligningsscoring, vet ikke jeg. En kaotisk avslutning.

Se scoringen og det røde kortet under:

Stygg albue

Ti minutter før pause hadde bortelaget Hødd et innkast høyt inne på KFUMs banehalvdel, men sekunder etter at kastet var på vei inn i feltet, blåste dommer aggressivt i fløyta.

Hjemmelagets Simen Hestnes lå i gresset og holdt seg til ansiktet, og lagkameratene var åpenbart misfornøyd med noe, ut ifra kroppsspråket til flere.

TV-bildene viste at Hødds ferske midtstopper, Bernardo Morgado, var i overkant aggressiv i feltet og traff «Kåffa»-spilleren med en albue.

– Der smeller det ordentlig inne i boksen, og en KFUM-spiller blir liggende og holde seg til hodet. Det begynner å bli ordentlig temperatur i denne kampen, og mye krangling inne i feltet, beskriver Direksport-kommentator Jonas Nilseng Almaas.

Se video av situasjonen øverst!

Nettavisen erfarer: Rosenborg-bud på Oscar Aga (22)

Den portugisiske midtstopperen fikk dermed en verst tenkelig start som Hødd-spiller.

– Han ble jo klar for klubben for bare noen dager siden, men her sendes han i dusjen etter 36 minutter.

Lederscoring

Oppgaven med å få med seg et resultat fra Oslo ble derfor vesentlig tøffere for gjengen fra Ulsteinvik.

Vondt ble også til verre da nevnte Hestnes banket inn ledermålet for blåtrøyene, etter et en glimrende avslutning.

– Den måtte jo komme til slutt! Først et skuddforsøk som blokkeres, før Hestnes gjør ingen feil og banker inn ledelsen. Den legges perfekt til rette for midtbanespilleren.

Les også: Bekreftede overganger i Obos-ligaen

Ny Hestnes-smell

Det var Simens Hestnes' dag på godt og vondt, for et kvarter før slutt var han igjen involvert i en småstygg situasjon. Hødds Torbjørn Kallevåg var altfor sen i en takling, og klippet ned KFUMs målscorer.

Aksjonen skapte igjen høy temperatur blant spillerne:

– Den der er stygg fra Kallevåg. Han er jo aldri nærheten av ballen. Det er jo bare unødvendig å sette inn sånne taklinger med halvannen måned til seriestart.

Hestnes kom seg heldigvis på beina igjen.