KRISTIANSUND - VIKING 2-3:

På overtid satte Sondre Bjørshol inn 3-2 til Viking, som førte til at Viking snudde kampen og tok tre viktige poeng.

Kort tid etter den avgjørende scoringen angrep Kristiansund, men ballen gikk utenfor. Etterpå havnet Viking-keeper Patrik Gunnarsson og midtstopper David Brekalo i en opphetet krangel.

- Helt idiotisk

Det endte med at Brekalo dyttet til Gunnarson i brystet og keeperen gikk ned for telling. Da ble Brekalo vist det røde kortet.

- Han mister hodet fullstendig. Det er helt idiotisk. Fullstendig galskap, sa Discovery+-ekspert Joacim Jonsson om den pussige situasjonen.

- Dette er det sykeste jeg har sett på lang, lang tid, sa hans kollega Bernt Hulsker.

Hulsker reagerte også på at Gunnarson tilsynelatende gikk lett i bakken da han ble dyttet, og at han da prøvde å filme til seg et rødt kort på egen lagkamerat.

- Stygge scener

Viking-spiller Zlatko Tripic satt i Discovery+ sitt Eliteserie-studio og var vitne til den absurde situasjonen mellom hans lagkamerater.

- Det er stygge scener. Utrolig dumt at dette kom til å bli utfallet og tar oppmerksomheten fra en god snuoperasjon. Utrolig dumt av begge to selvfølgelig. David skal ikke reagere på den måte, og så skal ikke Patrick obstruere et rødt kort på egen lagkamerat, sa han.

Den spesielle situasjonen påvirket imidlertid ikke det sportslige for Viking. 3-2-seieren betyr at Viking har et godt grep om bronsemedaljen i Eliteserien. Med to kamper igjen ligger de seks poeng foran Lillestrøm på 4. plass.