RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Abu forlenger med City

Sist oppdatert:
Den engelske storklubben er imponert av Abus utvikling i Godset.

Mohammed Abu (19) har siden september i fjor vært utlånt til Strømsgodset fra Manchester City, som en del av en samarbeidsavtale mellom de to klubbene.

Nå har unggutten undertegnet en ny toårskontrakt med Premier League-giganten.

Det melder Drammens Tidende.

- Jeg er veldig, veldig glad for denne nye kontrakten. Jeg vet at City er godt fornøyd med hvordan jeg har prestert i Strømsgodset, sier 19-åringen til Drammens Tidende.

Avisa skriver at City-sjef Roberto Mancini så Abu i aksjon i Godsets to europaligakamper mot Atletico Madrid, og at italieneren skal ha blitt svært imponert av modenheten i Abus spill.

City har planer om å gi unggutten en plass i A-stallen, men at det fortsatt må vente på grunn av manglende arbeidstillatelse.

- Han (Mancini) sa at han ville ha meg over, men jeg får ikke arbeidstillatelse i England ennå. Derfor må jeg vente, forteller Abu.

Godset-trener Ronny Deila forstår hvorfor City forlenger med sin unge læregutt, og regner med at han er tapt for drammenserne.

– Abu har utviklet seg til å bli en fantastisk fotballspiller, og han har virkelig gjort jobben her i SIF. Det skal mye til for at han spiller her neste år, sier Deila til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere