*Nettavisen* Sport.

Achtung fra Bärlin

KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): Etter at Stefan Bärlin fikk samboeren over fra Sverige, bøtter superreserven inn mål for Start.

08.05.05 21:30

START - ODD GRENLAND 4-0: 28-åringen snudde og punkterte kampen mot Odd Grenland på Kristiansand stadion med to flotte tjuv-mål i boksen. Faktisk var toppscorer fra svensk 1. divisjon i fjor nær hattrick etter kun 14 minutter på banen, men fikk målet annullert.

Også i forrige hjemmekamp, mot Viking, kom han innpå og scoret mål. Da hadde samboeren Anna Jansson (24) akkurat kommet til Norge.

Feire med kjæresten
- To måneder fra hverandre er lenge. Det betød utrolig mye for meg å få Anna over her. Vi har skaffet oss et rekkehus, og hun har allerede fått jobb i en skobutikk. Nå skal vi to feire seieren forsiktig med en middag på byen, sier Stefan Bärlin til TV 2 Nettavisen.

- Det føltes helt fantastisk. Jeg scoret ett mot Viking og to i dag. Da går jeg for tre mål i neste kamp.

- Jeg er god nok til å starte, og er forberedt hvis treneren vil, sier Bärlin.

Start feide over Odd Grenland og har nå 13 poeng og 14-7 i målforskjell, mens Odd Grenland fortviler på bunnen med 5 poeng og 5-11 i målforskjell.

Ikke plass fra start
Men Start-trener Tom Nordlie lover ikke Bärlin plass fra Start, og sier svensken er best til å få plassert seg når motstanderen er sliten.

- Det er moro å se ham. Han har slitt med skade, bodd på hotell uten kjæresten og hatt et hardt møte med vårt treningsopplegg, sier Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Men Start spilte ikke som et topplag etter sjokkåpningen ved scoring av Alex Valencia i det tredje minutt. I stedet holdt Odd Grenland ballen, men maktet ikke lage mål.

Alex banens beste
Etter en tordenpreken fra Tom Nordlie i pausen tok midtbanen tak i kampen, og banens beste, Alex Valencia, valset rundt Sebastian Henriksson, som slett ikke hadde et heldig innhopp for Torjus Hansén.

Men mål ble det ikke før Bala Garba gikk ut etter et smell i kneet og banet vei for Stefan Bärling, som brukte tre minutter på å plassere seg perfekt på bakerste stolpe og putte inn en retur. Fem minutter senere var måltjuven rett plassert igjen og plukket en retur fra Marius Johnsen, og kriget ballen i mål.

Deretter var det Start for alle penga, og Kristofer Hæstad fikk æren av å ende kalaset med mål med 4-0. Pelle Nilsson, Jan Frode Nornes og nevnte Henriksson hadde en dårlig dag på jobben.

- Det var vi som spilte dårlig, og ikke Start som var veldig gode, mente trener Arne Sandstø etter det begredelige resultatet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.