Gå til sidens hovedinnhold

Adebayor ble Arsenals helt

Arsenal snudde 0-1 til 3-1 mot Tottenham på White Hart Lane.

TOTTENHAM - ARSENAL 1-3:

Emmanuel Adebayor har hatt sine kritikere blant Arsenal-fansen. Med to mål mot lagets erkerival Tottenham, er den afrikanske spissen sikret heltestatus i lang tid.

Men det var Tottenham som kom best i gang på White Hart Lane. Stortalentet Gareth Bale ga Spurs ledelsen på et glimrende frispark allerede etter et kvarters spill.

Resten av omgangen førte Arsenal, men gjesten greide ikke å omsette det spillemessige overtaket i scoringer. Etter hvilen var det i stedet Spurs som kunne punktert kampen.

Dimitar Berbatov hadde imidlertid ikke dagen, og til slutt ble hjemmelaget straffet. Adebayor dukket opp på rett sted etter 65 minutters spill og satte ballen enkelt i mål etter svakt keeperspill av Paul Robinson.

Ti minutter før full tid var snuoperasjonen komplett. Cesc Fabregas klinket til fra drøye 20 meter og ballen suste inn i nettmaskene via fingertuppene til Robinson.

På overtid punkterte så Adebayor kampen med sin andre scoring for dagen. Den hengslete spissen vendte vakkert på 16 meter og banket ballen inn bak den engelske landslagskeeperen.

- Dette viser vår moral og tro, og jeg er veldig fornøyd med kampen og vårt samhold. Det er noe med dette laget, kvalitet selvsagt, men også mental styrke, sier Arsene Wenger til BBC Sports.

Sjekk tabellen her

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken