*Nettavisen* Sport.

Adebayor fryses ut i Tottenham

Foto: Victor Fraile / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

Må trene med ungdomslaget.

12.09.13 21:22

Emmanuel Adebayor er en av Tottenham Hotspurs best betalte spillere. Spissen er imidlertid ikke mer enn et tredjevalg for manager André Villas-Boas.

Rekordkjøpet Roberto Soldado er førstevalget, mens Jermain Defoe er portugiserens andrevalg.

Nå ser det ut til at klubben ønsker å kvitte seg med Adebayor.

- Fram til jeg finner det passende, vil han måtte trene med ungdomslaget, sier Tottenhams manager ifølge Telegraph.

29-åringen er for tiden uansett hjemme i Togo i forbindelse med sin brors død. Når han kommer tilbake mandag i neste uke, vil han bli henvist til treninger med ungdomslaget, skriver Daily Telegraph.

- Ade er ikke hos oss akkurat nå, for vi har gitt ham tillatelse til å være borte fram til mandag av personlige grunner, så han kommer ikke til å være involvert mot Norwich, sier Villas-Boas.

Han vil altså heller ikke være involvert i førstelaget.

Tidligere denne uka uttalte Emmanuel Adebayor at han selv tror at han vil bli klubbens førstevalg på spissplassen igjen.

- For to år siden var jeg toppscorer og den beste pasningsleggeren i klubben. Forrige sesong gikk ikke så bra, det er sant. Denne sesongen har jeg heller ikke startet så bra, men vær sikker på at når jeg får sjansen, så skal jeg jobbe veldig hardt. Jeg vet at jeg til slutt bli førstevalget, og det er det viktigste, uttalte han.

Tottenham hentet inn sju nye spillere i løpet av sommeren. Én av dem, Vlad Chiriches, er fremdeles ikke spilleklar fordi han fortsatt mangler arbeidstillatelse i England.

Ifølge Villas-Boas kan imidlertid Erik Lamela komme til å få sin debut fra start, selv om han ennå ikke har trent med laget etter landslagsoppholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag