Adebayors hevn

Foto: Alberto Saiz (AP)

Latterliggjort togoleser ble Arsenal-helt.

10.04.09 10:17

VILLARREAL – ARSENAL 1-1:

Arsenal fikk en særdeles tøff kamp borte mot Villarreal, og brukte akkurat som United en hel omgang på å få startet motoren. Da var allerede bortelaget et mål under takket være en kanon fra Marcos Senna tidlig i kampen. En keeper fattigere (Almunia hinket av banen etter en halvtimes spill) var Arsenal også, og med en Adebayor som overhodet ikke fungerte på topp så det lenge umulig ut London-laget – togoleseren ble sågar latterliggjort av sine egne supporter på forskjellige forum under kampen.

- He’s pants, skrev en Arsenal-supporter, bare for å få svar på tiltale.

Klikk på bildet for å forstørre.

Midtveis i andreomgangen kom et presist oppspill fra Fabregas, Adebayor tok ned ballen på brystet og kastet seg rundt – et brassespark fra øverste hylle. En glimrende scoring midtveis i andreomgangen ga Arsenal bortemålet og det uavgjortresultatet de hadde håpet på i forkant, og gjør med det Arsenal til klar favoritt for en plass i semifinalen.

Skøyeren Adebayor
Etter kampen rakk også Adebayor å rekke tunge til sine kritikere.

- Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt. Jeg vet ikke hvordan jeg scoret, men det viktigste er at ballen gikk i nettet.

At Arsenal fikk tøff motstand har han ingen problemer med å innrømme.

- Det var vanskelig for oss fordi vi spilte mot et lag som spiller god fotball, men vi koste oss, sier spissen til Sporting Life.

Arsène Wenger er ikke uenig.

- Vi fortjente uavgjort. Vi spilte med håndbrems i førsteomgangen, men forandret litt i andreomgangen, sa en brukbart fornøyd Arsenal-manager Arsène Wenger etter kampen.

Skadeproblemer
Likevel ser ikke alt like rosenrødt ut i Arsenal-leiren. Ikke bare forsvant keeper Manuel Almunia i førsteomgangen, også William Gallas måtte byttes ut før pausen etter en kollisjon med den gamle Manchester United-spissen Giuseppe Rossi.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.