RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Adebayors hevn

Foto: Alberto Saiz (AP)
Sist oppdatert:
Latterliggjort togoleser ble Arsenal-helt.

VILLARREAL – ARSENAL 1-1:

Arsenal fikk en særdeles tøff kamp borte mot Villarreal, og brukte akkurat som United en hel omgang på å få startet motoren. Da var allerede bortelaget et mål under takket være en kanon fra Marcos Senna tidlig i kampen. En keeper fattigere (Almunia hinket av banen etter en halvtimes spill) var Arsenal også, og med en Adebayor som overhodet ikke fungerte på topp så det lenge umulig ut London-laget – togoleseren ble sågar latterliggjort av sine egne supporter på forskjellige forum under kampen.

- He’s pants, skrev en Arsenal-supporter, bare for å få svar på tiltale.

Marcos Senna jubler for Villareals ledermål.
Marcos Senna jubler for Villareals ledermål.

Midtveis i andreomgangen kom et presist oppspill fra Fabregas, Adebayor tok ned ballen på brystet og kastet seg rundt – et brassespark fra øverste hylle. En glimrende scoring midtveis i andreomgangen ga Arsenal bortemålet og det uavgjortresultatet de hadde håpet på i forkant, og gjør med det Arsenal til klar favoritt for en plass i semifinalen.

Skøyeren Adebayor
Etter kampen rakk også Adebayor å rekke tunge til sine kritikere.

- Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt. Jeg vet ikke hvordan jeg scoret, men det viktigste er at ballen gikk i nettet.

At Arsenal fikk tøff motstand har han ingen problemer med å innrømme.

- Det var vanskelig for oss fordi vi spilte mot et lag som spiller god fotball, men vi koste oss, sier spissen til Sporting Life.

Arsène Wenger er ikke uenig.

- Vi fortjente uavgjort. Vi spilte med håndbrems i førsteomgangen, men forandret litt i andreomgangen, sa en brukbart fornøyd Arsenal-manager Arsène Wenger etter kampen.

Skadeproblemer
Likevel ser ikke alt like rosenrødt ut i Arsenal-leiren. Ikke bare forsvant keeper Manuel Almunia i førsteomgangen, også William Gallas måtte byttes ut før pausen etter en kollisjon med den gamle Manchester United-spissen Giuseppe Rossi.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere