Gå til sidens hovedinnhold

Adressa: - Rosenborg har tatt kontakt med Bodø/Glimt om Knutsen

Bodø/Glimt-topp bekrefter at han har sett en epost fra trønderne.

Det er Adresseavisen som skriver at trønderne nå skal ha tatt kontakt med Bodø/Glimts suksesstrener. Glimt bekrefter dette til avisen.

- Jeg har sett en mail fra RBK komme inn til oss. Vi har imidlertid som meddelt tidligere fokus på forhold vi kan gjøre noe med og har også en løpende og god dialog med Kjetil, sier styreleder i Glimt, Inge Henning Andersen, til Adressa.

LES OGSÅ: Solbakken med klar tale til Bodø/Glimt-profilen: - Må få orden på det

Har besvart eposten

Ifølge ham er eposten besvart - uten at Andersen vil kommentere innholdet.

Rosenborgs styreleder Ivar Koteng sa nylig at det jobbes med å få en ny trener på plass hos trønderklubben, men at det ikke blir gjort noen hastige valg.

- Vi er så heldige at vi har litt tid på oss. Men arbeidet med ny trener er et arbeid som blir intensivert utover høsten, uttalte Koteng nylig til Eurosport.

Det er allerede kjent at nåværende Rosenborg-trener Åge Hareide gir seg i jobben etter denne sesongen. Det bestemte han seg for tidligere i år.

LES OGSÅ: Hareide gir seg som fotballtrener etter sesongen

Senest i slutten av august uttalte styreleder i RBK, Ivar Koteng, at Knutsen var et aktuelt navn som erstatter for Hareide.

Ligagull

Knutsen har for alvor skapt seg et trenernavn som sjef for Bodø/Glimt og ledet klubben til et suverent ligagull i 2020-sesongen.

LES OGSÅ: Valsvik tok revansj etter RBK-exiten: - Det var selvfølgelig spesielt

Til tross for at klubben mistet flere av sine sentrale spillere etter gullsesongen, henger Kuntsen og hans Glimt-gutter også med i toppen denne sesongen.

52-åringen har tidligere vært trener i Åsane og Fyllingsdalen. Han ble hentet til Bodø/Glimt som assistenttrener i 2017 og fikk hovedtrenerjobben i 2018.