*Nettavisen* Sport.

Adrian tar opp arven

Fargerike Lutfi Kolgjini overlater stadig mer av løpskjøringen til sin sønn Adrian. Sjekk våre V65-tips til Halmstad.

18.06.12 13:03

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Patricia styrer i Skien
Lunsjtrav Jarlsberg: Dumdumboy dummer seg ikke ut

Oddstips: Nå har det løsnet for Torres

Det er lunsjtrav på Jarlsberg, det er dobbel V5 på Klosterskogen og det er en hyperinteressant V65-omgang på Halmstad denne mandagen og vi har tips til samtlige.

Søndagen ble en svært innbringende dag for våre tips. V64-tipsene til Solvalla ga fullklaff på det største forslaget og nesten 36 000 kroner tilbake. På Sørlandet ble det klaff får både det mellomste og det største forslaget i V5A-spillet, der fem rette utbetalte 5 130 kroner og også V5B inneholdt fem rette på det største forslaget og totalt spilte vi inn over 50 000 kroner mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Det ble altså fullklaff for våre V64-tips til Solvalla søndag og ca 36 000 kroner tilbake på det største forslaget. Mandag håper vi på mer suksess når Halmstad travbane inviterer til en svært spennende V65-omgang.

Der er ikke overraskende Kolgjini-stallen i fokus. Lutfi Kolgjini driver som kjent en svært fremgangsrik stall og produserer klassetravere på løpende bånd. Virksomheten er svær derfor har Lutfi Kolgjini selv valgt å trappe litt ned på løpskjøringen, og en av dem som nyter godt av det er hans sønn Adrian Kolgjini. Vi tror den godeste Adrian sitter bak mandagens beste spik i V65-omgangen og den hesten kommer ut allerede i V65-1.

3 October Kronos er en billedskjønn Varenne-sønn som har gjort to starter i år for Lutfi Kolgjini. I begge sine starter har han gjort solide innsatser, men det har ikke blitt noen seier til nå. Sist så avsluttet han meget bra på siste indre til et knepent tap. Da gikk han solide 13,5/2140m og med to løp i kroppen etter lang pause så sier det seg selv at October Kronos er forbedret med løp i kroppen. Perfekte forutsetninger denne gangen og motstanden skremmer ikke. Dette løpet vinner October Kronos og Adrian Kolgjini.
Vår rangering V65-1: A: 3 B: 1 C: 9-2-8-6-7-5 D: 4-10

Kjøp også en av våre ekspertkuponger til mandagens lunsjtrav på Jarlsberg

HTML EMBED

V65-2 - Hoppeløp. 1640 meter autostart.
3 Keeping Julia er et typisk Flemming Jensen-produkt. Hester blir satt i trening til Jensen med begrensede resultater, og deretter forvandler Flemming Jensen dem til vinnerhester. Juliano Star-datteren har gjort det meste riktig etter at hun kom til Flemming og treningsrapportene er fortsatt solide. Hun er ingen startkatapult, men brukbar. Sprintdistanse passer fint og fra et perfekt spor må hun regnes med en solid vinnersjanse for gjestekusk Jørgen Sjunnesson.

5 Pigen Fra O`Malley har kapasitet og hurtighet for seier. Er bra fra start de gangene kusken får slippet henne til og har hun en toppdag så er teten innen rekkevidde. 2 Garbo Sånna er i toppform og står helt perfekt til med en friskus i sulkyen. Må krysses tidlig fra dette sporet. 11 Flashman`s Jenka har møtt mye tøffere selskap enn dette tidligere, men hun må uansett legge bort galoppen samt hun er avhengig av tempo i løpet herfra. Spennende som en liten luring.

8 Malva Girl er meget rask fra start så blir ikke overrasket om Andre Eklundh klinker til fra start i håp om å komme seg foran. Skulle de lykkes med den taktikken kan de lede dette åpne løpet rundt om.
Vår rangering V65-2: A: 3 B: 5-2-11-8 C: 1-10-12-4-6-9-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-3 - Lærlingslopp. 2140 meter voltestart.
5 Loveitj er en kapasitetstraver, men han sliter litt med helsen. Takler hesten femtesporet i volten kan det bli tet, men hesten kan også bli litt hissig hvis han må brukes for mye fra start. Har en dyktig kusk i dette lærlingsløpet i Kasper K Andersen. Fin vinnersjanse om han kommer seg ut fra start.

6 Revanschen får dyktige Peter Ingves i sulkyen og fra springspor kan det bli tidlig tet. Blir det tet på Revanschen er han en het vinnerkandidat for denne flotte fireåringen har møtt tøffere selskap enn dette tidligere. 10 Klaxon Face har vinnerform i kroppen er rapportene fra Stall Kolgjini, så bare det klaffer litt fra bakspor så må han regnes i toppen.

4 Ocean Kronos er en fin traver for klassen og det hjelper mye at det er strykning slik han får bedre plass i volten. Feilfritt kjemper helt klart Cantab Hall-sønnen i toppen.
Vår rangering V65-3: A: 5 B: 6-10-4 C: 8-9-12-3-11-2-7

V65-4 - 2640 meter voltestart.
5 Allen Chip stod vanskelig til i Halmstad sist, men leverte en meget flott sisterunde og var ikke langt unna seier. Mr Pine Chip-sønnen til Svend Dyhrberg så ut som en tikkende formbombe ved den anledningen. Denne hesten vinner løp når som helst, så er du bare litt offensiv i dag Dyhrberg så kan du få tidlig tet og når de verste konkurrentene står på 40m tillegg og din hest kan en 16 tid på stayerdistansen skal de virkelig få kjørt seg. Vi setter en svært spennende 11-prosenter først i dette stayerløpet.

10 National Kronos har vært meget bra i sine siste løp med treneren Marcus Lindgren selv i sulkyten. Normalt er ikke Lindgren noen stor kusk, men han kjørte et meget bra løp i det siste løpet. Klaffer det med posisjonene ender han i toppen. 2 Action Online er en fin Revenue-sønn som er i utvikling. Står helt perfekt til på strek og distansen mestrer han alle dager i uken. Kan vinne med klaff. 11 Fille Jubb så fin i debuten for Peter Untersteiner og det med masse krefter i behold. Blir det en litt mer offensiv styring denne gangen er han helt klart aktuell helt der fremme.
Vår rangering V65-4: A: 5 B: 10-2-11 C: 12-8-1-4-3-9 D:6-7-13-14-15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-5/DD-1 - 1640 meter autostart.
4 Pinocchio D.K er en topptraver som er meget rask fra start, men det står raske hester på innsiden også så det er ikke sikkert han kommer seg til tet. Blir det tet så vinner han normalt dette løpet, for han så meget fin ut på Solvalla sist der han hadde vært lengre fremme om åpningen fra lederrygg hadde kommet før. Topp vinnersjanse.

2 Nimble D.K er en annen flott traver for klassen som er meget hurtig bak bilen og kjenner vi Preben Kjærsgaard riktig gir ikke han noe ved dørene bak sin Credit Winner-sønn. Kjemper i toppen bare han unngår dødens.

1 Vinnalt Herkule kommer til start med litt usikker form i kroppen for han har hatt litt problemer med sine frembein samt en liten forkjølelse så Flemming Jensen var litt usikker rundt Love You-sønnen sine sjanser. Er fryktelig rask ut denne karen, så det lukter virkelig tempo i dette løpet. 3 Calypso Sund har ingen rad, men kretsen rundt hesten er optimister så hun må krysses på gardering.
Vår rangering V65-5/DD-1: A: 4 B: 2-1-3 C: 5-7-6-9 D: 11-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-6/DD-2 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
12 Nelson Di Quattro gjorde et voldsomt seiersløp på Solvalla under Elitløpssøndagen og vant på sterk tid da til sprek odds (24 ganger i vinnerspillet). Nå er det litt andre forutsetninger denne gangen med et trangt spor i volten så det er neppe sikkert han kommer seg ut feilfritt. Uten galopp er det en topp vinnersjanse for Ganymede-sønnen som nå gjør sin andre start i regi Lutfi Kolgjini.

10 Sigurd Speed var fin og overraskende vinner fra tet på Charlottenlund sist, men var svært nær galopp fra start den dagen. Trener Tomas Malmqvist har fryktelig fin form på stallen om dagen, så denne må regnes med en solid vinnersjanse.

3 Inara er fryktelig rask og med offensive Conrad Lugauer blir hun kjørt mot tet. Får de dempet en del på mellomrunden kan han lede dette løpet rundt om selv om sprint hadde vært en fordel. 11 G.K Spinaround er sterk og tåler en tur ute i sporene samt han går ned klasse grunnlagsmessig. Klaffer det med ryggene i sisterunden fra tillegg, kan han vinne.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 12 B: 10-3-11 C: 6-8-13-2-1 D: 4-7-9

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.