Gå til sidens hovedinnhold

Adriano fikk sparken - igjen

Brasilianeren sliter med alkoholproblemer.

Det har ikke akkurat gått på skinner for den tidligere Inter- og Roma-spilleren Adriano de siste årene.

Brasilianeren fikk en siste sjanse til å komme tilbake til topp internasjonalt nivå i Flamengo i august, men tre år senere blir han sparket - igjen.

Det samme skjedde i Corinthians for åtte måneder siden, og han måtte også forlate Roma to år tidligere på grunn av sviktende form og problemer utenfor banen.

Droppet trening for fest
De siste tre månedene er det Flamengo som har forsøkt å få den kraftfulle spissen på rett spor - uten å lykkes.

Da han skrev under for klubben i mars etter å ha blitt sparket fra Corinthians på grunn av sin useriøse innstilling, visste han at dette var siste sjanse.

- Jeg vet at jeg ikke kan kaste bort denne muligheten. Jeg vet at dette er den siste sjansen jeg får, sa han da han skrev under for Flamengo.

30-åringen har ikke spilt en kamp siden den gang og har fått femten advarsler av klubben. Da han ble kalt inn på teppe til presidenten i klubben, dukket han ikke opp.

Ifølge brasiliansk media gikk han også glipp av torsdagens trening fordi han festet i Rio i stedet.

Det var kroken på døra.

- Bra at han drar
Brasilianeren har slitt med alkoholmisbruk - spesielt etter at faren hans gikk bort i 2008. I samme periode gikk han opp i vekt og har aldri kommet i god form siden. Tiden i Flamengo har også vært preget av skader.

Flamengo-trener Zinho tror ikke han kommer til å savne Adriano.

- Det er bra for ham og for Flamengo at han drar. Jeg kommer ikke til å gi opp mitt håp for Adriano, men har ikke min profesjonelle tillit lengre. Alle mennesker har et valg, og han har valgt feil, sier Zinho til klubbens hjemmeside.

Adriano startet karrieren i nettopp Flamengo før han ble solgt til italienske Inter. Det var her og i Parma han spilte sin beste fotball.

Etter mislykkede opphold i Roma, Corinthians og Flamengo er det imidlertid tvilsomt om Adriano vil returnere til samme nivå igjen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett