*Nettavisen* Sport.

Advarer Chelsea

Foto: Peter Byrne / Pa Photos

- Får jeg ikke spille i Chelsea, må jeg dra et annet sted.

Daniel Sturridge har imponert stort i Bolton Wanderers denne sesongen. Den 21 år gamle spissen har scoret åtte mål på elleve seriekamper etter at han i januar ankom klubben på lån fra Chelsea.

Det er en statistikk som overgår stjernespissene på Stamford Bridge. Fernando Torres (1), Didier Drogba (2) og Nicolas Anelka (1) har til sammen scoret fire ligamål i samme periode.

Sturridge har med andre ord styrket aksjene sine betraktelig.

Nå håper han at innsatsen i Bolton-trøye vil overbevise Chelsea-ledelsen om at han fortjener en plass i londonlaget neste sesong.

- Jeg vil spille for Chelsea, men hvis sjansen ikke kommer i Chelsea, må jeg se etter et annet sted å spille, sier Sturridge til Sky Sports.

Det betyr i praksis at han vil undersøke muligheten for et nytt utlån eller et salg dersom Chelsea ikke vil satse skikkelig på ham. Uten at han vil si det rett ut.

- Jeg gjør som Chelsea bestemmer. Det er ikke opp til meg å ta den avgjørelsen. Jeg vil ikke si at jeg kommer til å forlate klubben. Men jeg vil spille regelmessig. Neste sesong er det svært viktig for meg at jeg spiller førstelagsfotball.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.