Gå til sidens hovedinnhold

Advarer eierne mot dette: - De vil ikke bli tilgitt

Liverpool og Mohamed Salah har fortsatt ikke kommet til enighet om en ny kontrakt. Nå advarer Liverpool-legenden Jamie Carragher klubbeierne.

Siden overgangen fra Roma sommeren 2017 har Mohamed Salah vært en åpenbaring for Liverpool.

Denne sesongen står egypteren bokført med 16 mål og ni målgivende på 20 kamper.

I lang tid har det pågått forhandlinger om en ny konktrakt for lagets store stjerne, men partene har ikke kommet til enighet så langt.

Kontrakten til målmaskinen går ut sommeren 2023, og spilleren selv har uttrykt sitt ønske om å bli værende på Anfield.

- Dette er ikke et tilfelle av å gi spilleren akkurat det han vil ha, men klubben og eierne, jeg tror ikke de ville blitt tilgitt hvis Salah forlot klubben til sommeren eller om 18 måneder, sier Jamie Carragher til Sky Sports.

LES OGSÅ: Carragher peker på Klopp etter tannløs forestilling: - Kunne ikke tro det

Mener Salah fortjener monsterkontrakt

I et intervju med GQ åpnet Salah opp om kontraktssituasjonen.

- Jeg vil bli, men det er ikke i mine hender. Det er i deres hender. De vet hva jeg vil ha, og jeg ber ikke om gale ting, fortalte egypteren.

Carragher viser til at Virgil van Dijk, Alisson Becker og Trent Alexander-Arnold allerede har forlenget med Liverpool, og mener det ikke er noen grunn til Salah ikke skal få en solid kontrakt.

- Salah ønsker å bli betalt like godt som enhver toppspiller i Premier League og verden, og hvorfor skulle han ikke det? Han fortjener det, vi snakker om en av de beste spillerne i verden, mener han.

Jamie Carragher er ikke i tvil om hva han mener Liverpool bør gjøre.

- Han er en Liverpool-legende, en av klubbens beste spillere noensinne, det må ordnes snart, sier den tidligere midtstopperen.

LES OGSÅ: Ødegaard har testet positivt på koronavirus

- Stort savn

For øyeblikket representerer Salah og Sadio Mané hjemlandene Egypt og Senegal i Afrikamesterskapet.Også midtbanespilleren Naby Keita deltar for Guinea.

Fraværet av de to angrepsspillerne var synlig torsdag kveld, da Liverpool ikke maktet å score mot Arsenal, som spilte med ti mann store deler av kampen.

- De to spillerne er åpenbart et stort savn, og samtalene vedrørende Salahs kontrakt vil trolig intensiveres når han ikke er der, man kan jo se effekten fraværet har, sier Carragher.

Også Liverpool-manager Jürgen Klopp innrømmet savnet etter gårsdagens semifinale i ligacupen.

- Det finnes ikke ett lag som ikke ville savnet Mané, Salah og Keita, konstaterte han.

Liverpool møter Brentford på Anfield til søndag klokken 15.00. Liverpool må klare seg uten sine afrikanske stjerner mot laget til Kristoffer Ajer.