Gå til sidens hovedinnhold

Advarer Gamst Pedersen

Blackburn-sjef Sam Allardyce forventer at Morten Gamst Pedersen takker for tilliten med å skrive under ny kontrakt.

Morten Gamst Pedersen har de siste månedene blomstret mer i Blackburn-trøya enn han har gjort på flere år.

Og nordmannen, som kun har kontrakt med Blackburn ut sesongen, har blitt koblet til flere klubber og i januar skal det ha vært meget sterk interesse fra Tyrkia.

Men det ble ingen overgang, og forhandlingene med Blackburn har heller ikke kommet lenger.

- Alle kjenner sin verdi
Nå frykter Blackburn-manager Sam Allardyce at Morten Gamst Pedersen bevisst lar forhandlingene dra ut for å kunne se om det dukker opp bedre tilbud.

- I vår verden kjenner alle sin verdi. Kan man ikke betale det noen er verdt, vil de se om de får bedre tilbud andre steder, sier Allardyce ifølge Daily Mirror.

- Men vi kommer til å finne ut i løpet av et par uker om han er klar til å binde seg. Da får vi vite om det er reelle forhandlinger eller om han venter på andre tilbud.

Og Allardyce legger ikke skjul på at han forventer at nordmannen signerer ny kontrakt. For manageren mener å ha spilt en viktig rolle da Gamst Pedersens formkurve snudde denne sesongen. Tilliten i laget, samt ny posisjon, skal ha bidratt til å løfte Gamstens spill.

- Morten har spilt ute på venstresiden hele livet omtrent, og ved å få han mer sentralt har han blitt mer involvert i spillet og det har gitt han en ny dimensjon i spillet sitt. Plutselig scoret han mål igjen, slo de viktige pasningene og kommer til innlegg flere steder. Jeg håper dette bidrar til at han signerer en ny kontrakt, sier Allardyce.

- Har bånd til klubben
Den tidligere Newcastle-manageren spiller også på Gamst Pedersens lojalitet når han forklarer hvorfor Blackburn er stedet å være for nordmannen.

- Jeg håper det er et pluss for oss at vi er en klubb han har trivdes i og trives i. Hans bånd til klubben og det at vi tilbyr det vi kan innenfor våre økonomiske rammer bør telle i får favør, sier Allardyce.

Så gjenstår det å se om Gamst Pedersen ønsker å signere en ny kontrakt med Blackburn eller om han velger å prøve seg på nye jaktmarker til høsten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken