Ralf Rangnick leder for tiden Manchester United som midlertidig manager, men mye tyder på at tyskeren går over i en konsulentrolle før neste sesong og at klubben ansetter en ny permanent manager.

En av dem som blir hyppigst koblet til jobben er Mauricio Pochettino, som siden januar 2021 har hatt ansvaret for Paris Saint-Germains stjernegalleri.

Les også: United-spådommen fikk legenden til å sperre opp øynene: - Ikke tenkt på det før nå

- Forstår ikke hvorfor

Tidligere Arsenal-spiller og nåværende ekspert i Sky Sports, Paul Merson, har imidlertid liten tro på at argentineren er rett mann til å ta over jobben i Manchester United.

Han er langt ifra imponert over Pochettinos resultater de siste sesongene.

- Jeg skjønner ikke hvorfor Manchester United vil vente på Mauricio Pochettino. Jeg forstår det ikke. Hvis Pochettino ikke vinner Champions League med Paris Saint-Germain, hvorfor vil de gå for ham? spør Merson.

- Man må huske på at han feilet med å vinne den franske ligaen i fjor også. Det skal ikke være mulig. Alle fortsetter å si at de må hente Pochettino, men jeg forstår ikke hvorfor, sier han.

Før tiden i PSG var Pochettino manager for Tottenham. I 2018/19-sesongen ledet han London-klubben til Champions League-finale, før han den påfølgende sesongen fikk sparken etter en skuffende sesongstart.

- Hva har han gjort? Han tok Tottenham til Champions League-finalen og laget hans kom på tredjeplass ett år i Premier League, sier Merson.

- PSG har ansatt ham for å vinne Champions League, men jeg gir ikke PSG noen sjanse til å gjøre det i år. Så jeg er ikke sikker på hva denne besettelsen med Pochettino er.

Les også: Scolari forteller om Ronaldo-samtalen ingen ville ta: – Det var trist

Lanserer Premier League-duo

Merson synes Brendan Rodgers er et langt bedre alternativ, til tross for at hans Leicester etter over halvspilt sesong ligger på en 11. plass i ligaen.

Sky Sports-eksperten begrunner det med at han mener at Rodgers kan vise til bedre resultater de siste årene.

- Fotball handler om timing. Hvis Leicester lå som nummer to i Premier League akkurat nå og fortsatt var med i cupene, så ville Brendan Rodgers vært bookmakernes favoritt til å bli den neste manageren i Man United.

Merson peker også ut Brighton-manager Graham Potter.

- Hvis jeg var i ledelsen i United, ville jeg gått for Rodgers eller Graham Potter nå.