*Nettavisen* Sport.

Advarer Manchester United

Foto: David Davies / Pa Photos

Gerrard: - Det er klart det var sårende, de er våre største rivaler

19.06.11 16:40

– Vi har et godt lag, og forhåpentligvis kommer det et par signeringer til i sommer. Da vil vi være i en god posisjon før neste sesong, forteller Liverpool-kaptein Steven Gerrard ifølge mirrorfootball.

Midtbanegeneralen har ikke kommet over at rivalen har passert klubben i hans hjerte på antall ligatittler og lover at Liverpool skal gå for gull kommende sesong.

– Det ville vært fantastisk å være tilbake i topp fire neste år, men vi skal gå for å vinne ligaen. Det er det vi gjør hvert år i Liverpool. I fjor så du på måten United spilte at det nittende gullet kom til å bli vunnet. Det er klart det var sårende, de er våre største rivaler, forteller Steven Gerrard.

Det er også flere enn Gerrard som har troen på at et nytt trofe kan plasseres i premieskapet på Anfield. For Liverpool-legenden Alan Kennedy har stor tro på at Kenny Dalglish kan føre de røde tilbake på toppen av tabellen.

– Kenny er en vinner. Han planla helt sikkert hvordan han skulle utligne Uniteds rekord da han så Ferguson løfte trofe nummer 19. Rekorder er til for å bli slått. Men det minste Liverpool må klare neste sesong er å ta en Champions League plass igjen, forteller Kennedy.

PS: Liverpool sesongåpner hjemme mot Sunderland 13. august. I den åttende serierunden tar Liverpool imot Manchester United på Anfield.

Les også: Her er Premier-League-oppsettet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag