RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot å bli i Brann

Sist oppdatert:
Sandefjords Tommy Knarvik med klart råd til Brann-talent som sliter benken. Sjekk hvem som må vekk.

(iBergen.no): Knarvik vet alt om å bli vraket i Brann. Som ung og lovende spiller ble han i sin tid frosset ut i kulden av Brann-trener Mons Ivar Mjelde. Det lokale talentet valgte til slutt å forlate klubben og har virkelig fått sving på karrieren.

Tabbe
Nå advarer han Branns Erik Huseklepp om å vente for lenge med å få spilletid. Teknikeren og lynvingen er spillesugen, men blir gang på gang benket av den samme Brann-treneren.

- Huseklepp er en annerledes type. Den type spillestil passer nok i mange andre lag og ligaer, bare ikke i Brann. Dersom han får mulighet til å spille for en annen klubb og utviklet seg er det absolutt å anbefale. Det er viktig at han får spilt der han ønsker på banen og at han får gjort det han er god på, forteller Knarvik til iBergen.no.

Huseklepp som blir 23 år i august har avtale med Brann ut november. Om 20 dager, når han har under seks måneder igjen av kontrakten, vil han dermed stå fritt til å snakke med de klubbene han ønsker uten at Brann kan si noe på det. Før sesongen snuste Tromsø på spilleren, mens Odd og Sandefjord også viste interesse.

- Jeg kjenner meg igjen i Huseklepp sin situasjon. Jeg vil anbefale ham til ikke å la det gå for lenge i Brann. Det var en tabbe jeg selv gjorde. Får han muligheter et annet sted er det å anbefale, forteller Knarvik.

- Vil bli i Brann
Knarvik var i sin tid innom Leeds da de spilte på toppnivå i England. Siden returnerte han til Brann før ferden gikk til Bryne og Sogndal, uten suksess. Da Knarvik var lengst nede ble Sandefjord-trener Tor Thodesen redningen.

- Det er viktig for unge spillere å ha en trener som har troen på deg. Husklepp er en spiller som tør utfordre bakrom, utfordre og er en god offensiv spiller. Spiller han under en trener som gir ham tillit tror jeg gjennombruddet kommer, forteller midtbanespilleren.

Huseklepp på sin side ønsker ikke si stort, men legger ikke skjul på at han ønsker å bli i Brann, men samtidig vil han ha spilletid. I øyeblikket virker denne kombinasjonen uforenelig.

- Jeg liker meg i Brann og har lyst å være her, men jeg har så klart lyst å spille. De andre tingene tar jeg med klubben etter planen i juli, forteller teknikeren til iBergen.no.

Foreløpig er det ikke kommet noen konkrete henvendelser på ham opplyser sportslig leder Roald Bruun-Hanssen, som også legger til at klubben ønsker å forlenge med Huseklepp.

Lørdag møtes nettopp Brann og Sandefjord. Kampen kan du se på TV 2 Sport eller på web-TV. Du kan også følge kampen live på fxt.

Kampstart er klokken 1900.

Les flere saker på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere