- Rosenborg har bare navnet igjen, sa Djurgården-keeper Dembo Touray etter 2-1-seieren på hjemmebane over RBK i andre kvalifiseringsrunde til UEFA-cupen.

Hva samme mann sa etter at Djurgården var blitt sendt hjem fra returkampen med 0-5 i bagasjen, vites ikke. Men Brøndby har ingen ambisjoner om å gå i Touray-fella når de får besøk av trønderne torsdag.

- I framgang
Stefan Gislason, med en fortid i Lyn, godtar nemlig ikke at lagkameratene lar seg lure av Rosenborgs svake plassering i den norske serien.

- Rosenborg har hatt det vanskelig og byttet spillere på en del plasser. Men for det første er de et lag i framgang, og for det andre er Rosenborg noe helt spesielt i internasjonale kamper, sier Gislason til klubbens offisielle hjemmeside.

Han har ikke sluttet å følge med på norsk fotball, og kjenner Rosenborgs styrker.

- Rosenborg er nær ved å få tingene til å fungere. Selv om de kun spilte 1-1 mot Fredrikstad, var det i perioder ”det gamle Rosenborg” på banen. De har flere spillere vi skal passe på, som er i ferd med å finne formen. Spesielt Steffen Iversen på topp er en giftig herre. Men jeg er også imponert over midtbanen, der en spiller som Per Ciljan Skjelbred gjør det veldig bra. Han er teknisk god, hurtig til beins og har et godt blikk for spillet, analyserer Gislason.

- Unik kamp
Likevel tror han selvfølgelig på avansement for Brøndby.

- Med den måten vi spiller på, vil vi helt sikkert komme til muligheter. Vi har et lag som er meget sterkt defensivt, og med mye å spille på offensivt. Vi har både et godt kollektiv og gode individualister, og vil kunne ryste Rosenborg defensivt, mener Gislason.

Om han gleder seg? Selvfølgelig!

- Det er en helt unik kamp, og med de to klubbenes historie, blir det ikke større i Norden. Det blir en helt spesiell opplevelse, sier Stefan Gislason.