RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Advarer mot magisk målduo

(MADS KVERNEN KLEPPE)
Sist oppdatert:
Stabæks Ingebrigt Steen Jensen advarer de andre tippeligalagene om magi fra Brasil og mål fra Sverige.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen), STABÆK – HAM-KAM 1-0: - Herlig at vi vant igjen etter at vi ikke fikk hull på byllen mot Bryne. Jeg hadde en i stanga og en i tverrliggeren i den matchen, sier Daniel Nannskog.

I fjor puttet han 27 seriemål i 1. divisjon. Så langt har den 31-årige svensken scoret seks mål fordelt på seks treningskamper.

Nannskogs nettkjenning mot Ham-Kam kom på pasning fra brasilianske Alanzinho. Som i tillegg til å drible de fleste, er svært kjappbeint og pasningsklok.

- Det er ikke tilfeldig at de to lager kampens eneste mål. Her tror jeg Stabæk har to spennende profiler: en klassespiss og en artist. Det er moro å se de to, sier Ham-Kam-sportssjef og TV-kommentator Lars Tjærnås.

- Begge har personlighetene og ferdighetene på plass. Alan er publikumsyndlingen, mens Daniel scorer masse. Og Tippeligaen trenger flere profiler enn bare Doffen og Iversen, legger Stabæk-gründer Ingebrigt Steen Jensen til.

Spørsmålet alle stiller seg er selvsagt om Nannskog kan følge opp fjorårets målfest.

- Jeg har aldri trent hardere enn i denne oppkjøringen, og håper å holde målkoken oppe. Nå er bena blytunge, men det blir spennende å se i april. Husk at jeg aldri har spilt i Tippeligaen, og vi må slåss for å holde oss der, forteller Daniel Nannskog.

Som ikke har satt seg noe mål for antall mål. Og den ellers så frittalende Ingebrigt Steen Jensen nekter å tippe.

- Han vil ikke at vi skal mase om det, og da legger jeg ikke det presset på ham. Men det ble 27 i serien i fjor¿

- Jeg har trent Daniel i mange år, og han er i bedre fysisk og mental form nå enn noen gang. Dette kan bli veldig bra, advarer Stabæk-trener Jan Jönsson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere