Gå til sidens hovedinnhold

Advarer mot magisk målduo

Stabæks Ingebrigt Steen Jensen advarer de andre tippeligalagene om magi fra Brasil og mål fra Sverige.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen), STABÆK – HAM-KAM 1-0: - Herlig at vi vant igjen etter at vi ikke fikk hull på byllen mot Bryne. Jeg hadde en i stanga og en i tverrliggeren i den matchen, sier Daniel Nannskog.

I fjor puttet han 27 seriemål i 1. divisjon. Så langt har den 31-årige svensken scoret seks mål fordelt på seks treningskamper.

Nannskogs nettkjenning mot Ham-Kam kom på pasning fra brasilianske Alanzinho. Som i tillegg til å drible de fleste, er svært kjappbeint og pasningsklok.

- Det er ikke tilfeldig at de to lager kampens eneste mål. Her tror jeg Stabæk har to spennende profiler: en klassespiss og en artist. Det er moro å se de to, sier Ham-Kam-sportssjef og TV-kommentator Lars Tjærnås.

- Begge har personlighetene og ferdighetene på plass. Alan er publikumsyndlingen, mens Daniel scorer masse. Og Tippeligaen trenger flere profiler enn bare Doffen og Iversen, legger Stabæk-gründer Ingebrigt Steen Jensen til.

Spørsmålet alle stiller seg er selvsagt om Nannskog kan følge opp fjorårets målfest.

- Jeg har aldri trent hardere enn i denne oppkjøringen, og håper å holde målkoken oppe. Nå er bena blytunge, men det blir spennende å se i april. Husk at jeg aldri har spilt i Tippeligaen, og vi må slåss for å holde oss der, forteller Daniel Nannskog.

Som ikke har satt seg noe mål for antall mål. Og den ellers så frittalende Ingebrigt Steen Jensen nekter å tippe.

- Han vil ikke at vi skal mase om det, og da legger jeg ikke det presset på ham. Men det ble 27 i serien i fjor¿

- Jeg har trent Daniel i mange år, og han er i bedre fysisk og mental form nå enn noen gang. Dette kan bli veldig bra, advarer Stabæk-trener Jan Jönsson.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken