RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Reuters/Scanpix)

Advarer Rooney

Sist oppdatert:
Manchester United-spissen er ikke lenger bankers på landslaget.

Det har vært mye skriverier rundt Wayne Rooney den siste tiden, og det hele toppet seg forrige uke da spissen først ville bort fra Manchester United, før han fredag gjorde helomvending, la seg paddeflat og skrev under på en ny femårsavtale med United.

- Må være i form
Men til tross for at 25-åringens framtid nå ser ut til å være avklart, er det likevel ikke til å komme bort fra at han ikke har vært i sin beste form denne høsten. Det har også landslagssjef Fabio Capello fått med seg, og kan ikke love spissen fast plass.

- Om Rooney er i form får han spille, men er han ute av form kommer han ikke med på laget. Alt annet vedrørende Rooney må dere spørre Sir Alex Ferguson og United om, sier han til RAI.

Manchester United-spilleren skal angivelig fortsatt ha problemer med en vond ankel, og det er dette som har blitt brukt som grunn til at han ikke har spilt for klubblaget de siste kampene.

Totalt har spissen bare nettet én gang for Old Trafford-klubben, i tredje serierunde mot West Ham, og har samlet sett ikke virket like giftig som han var under store deler av forrige sesong.

Derfor er han nå nødt til å finne tilbake til den formen som sikret han 26 ligascoringer forrige sesong, om han skal være sikker på å beholde plassen som spiss for det engelske landslaget.

- Satser ungt
Capello forteller videre at han i de kommende landskampene (treningskamper) ønsker å gi flere unge talenter sjansen til å vise hva de er gode for med flagget på brystet.

- Vi har mange gode unge spillere. Et godt U21-lag som har kvalifisert seg til U21-EM og et meget sterkt U19-landslag.

- Jeg kommer nok til å eksperimentere litt i de to kommende kampene, sier italieneren som kommer til å legge opp etter EM.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere