RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agassi sensasjonelt ute

Sist oppdatert:
Det amerikanske tennisesset Andre Agassi tapte sensasjonelt åpningskampen i French Open mot finnen Jarkko Nieminen.

Agassi fikk en elendig start på kampen, og røk 5-7 i første sett. Så kom han tilbake i kampen med to strake settseirer (6-4 og 7-6), før den finske overraskelsesmannen Jarkko Nieminen festet grepet og detonerte bomben: I fjerde og femte sett feide finnen Agassi av grusen med 6-1 og 6-0.

Dermed røk meritterte Agassi ut av French Open allerede i første runde for andre år på rad. Agassi var sjetteseedet i turneringen.

Til Agassis forsvar skal det sies at han slet med en hofteskade underveis i kampen - en skade som også tidligere har hemmet ham.

Andrerankede Andy Roddick fra USA gikk i kveld greit videre fra sin åpningskamp mot franske Jo-Wilfried Tsonga, med 3-0 i sett (6-3, 6-2, 6-4).

I kvinneklassen fikk den andreseedede russiske yndlingen Maria Sjarapova seg en tankevekker i første sett mot landskvinnen Evgenia Linetskaya. Linetskaya knep settet, men Sjarapova kom tilbake og sikret avansementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere