RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agassi tilbake i storform

Sist oppdatert:
Andre Agassi er klar for sin første kvartfinale på fem måneder etter at han slo ut Juan Ignacio Chela i to strake sett i natt.

Settsifrene i Masters Series-turneringen i Cincinnati ble klare 6-3, 6-3, og endelig virker det som om Agassi er på vei tilbake igjen til storformen.

Selvtillit
Agassi, som har vunnet Grand Slam-turneringer på alle underlag, slo til ballen med mer selvtillit enn på lenge, etter at han har vært plaget av en hofteskade.

- Jeg følte meg virkelig bra i kveld. Dette er den første store kampen på lang, lang tid der jeg har følt meg komfortabel med spillet mitt. Det handler om selvtillit, sa Agassi til pressen etter kampen.

Agassi skal nå møte Carlos Moya i kvartfinalen. Spanjolen måtte kjempe hardt for å ta seg forbi Wayne Arthurs. Settsifrene ble 7-6 3-6 7-6.

To andre tidligere verdensenere møtes også i kvartfinalen. Marat Safin slo ut fyrtårnet Ivo Karlovic med 7-6, 6-7, 6-4, mens Lleyton Hewitt slo ut Tim Henman i to strake sett.

Roddick favoritt
Den kanskje største favoritten til å vinne turneringen, er imidlertid Andy Roddick. Han stormet forbi Paradorn Srichaphan i natt, og vant enkelt 6-2, 6-3.

Andre spillere som også er klare for kvartfinalen, er Tommy Robredo (slo ut Greg Rusedski), Tommy Haas (slo ut Robin Söderling) og Fabrice Santoro (slo ut Jonas Björkman).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere