RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agassis første tap på fire år

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Andre Agassi fikk sitt første tap i Nasdaq-100 Open på fire år i natt. Argentinas Agustin Calleri ble for sterk for amerikaneren.

Settsifrene ble 6-2, 7-6.

Agassi har vunnet tittelen i Miami hele seks ganger, inkludert de tre siste årene. Det forrige tapet til den aldrende amerikaneren var mot Gustavo Kuerten i semifinalen i 2000.

Ikke nok
- Calleri spilte rett og slett for godt for meg i dag. Jeg hevet spillet mitt, men det var simpelthen ikke nok, sa Agassi til pressen etter kampen.

Calleri møter nå Vince Spadea i kvartfinalen, etter at amerikaneren slo ut Paradorn Srichaphan i tre sett. Seieren kom dagen etter at Davis Cup-kaptein Patrick McEnroe vraket Spadea til laget som skal møte Sverige senere i april.

Andy Roddick skal derimot være med på svenskemøtet, og han er fortsatt i god form. Han hadde små problemer med å ta seg av Guillermo Canas i nattens 4. runde-kamp. Med settsifrene 6-3, 6-3 er Roddick klar for kvartfinale mot Carlos Moya, som slo ut landsmannen Tommy Robredo med identiske settsifre.

Serena i form
Fernando Gonzalez endte drømmen til 17 år gamle Rafael Nadal, som slo ut Roger Federer tidligere i turneringen. Settsifrene ble 7-6, 4-6, 6-2 i chilenerens favør.

Den siste kvartfinalen kommer til å gå mellom Guillermo Coria og Nicolas Kiefer.

På kvinnesiden viste Serena Williams at hun er på god vei tilbake til toppformen. I nattens kvartfinale tapte hun bare ett game mot sin Jill Craybas. Kampen var over på 55 minutter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere