RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agent bekrefter at Manchester United bydde på Arda Turan


SNART KLAR: Arda Turan kan snart spille for Barcelona som har hatt registeringsnekt i halvannet år nå.
SNART KLAR: Arda Turan kan snart spille for Barcelona som har hatt registeringsnekt i halvannet år nå. Foto: Ozan Kose (Afp)
Atlético Madrid nektet å selge.

Agenten til den tyrkiske superstjernen Arda Turan bekreftet til tyrkiske medier at hans klient fort kunne ha endt opp i Manchester United etter at den engelske storklubben la inn et bud.

- Sist sesong så la Manchester United inn et bud på Arda, men Atlético Madrid nektet å la han gå, fortalte Ahmet Bulut, Ardas agent, til den tyrkiske avisen AMK ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo.

- Jeg snakket med Barcelona, men det fortalte jeg ikke til noen, forteller Bulut som sikret hans klient en overgang til den katalanske stormakten i sommer. Arda har ikke kunnet spille for Barcelona grunnet registeringsnekten fra FIFA som følger av en overgangsnekt. Denne ble utdelt etter at Barcelona ble funnet skyldig i ulovligheter hva angår signeringer av ungdomsspillere.

Den registeringsnekten går ut 9. januar og da vil Arda Turan endelig kunne tre på seg klubbdrakten til Barcelona etter å ha ventet siden sommeren.

For hans del kunne det fort ha vært Manchester Uniteds drakt han dro overhode om Atlético Madrid hadde vært litt mer villige til å selge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere