Gå til sidens hovedinnhold

Agent Mino Raiola ut mot Solskjær

Mino Raiola slår kraftig tilbake mot Ole Gunnar Solskjær etter Pogba-sitater i britisk presse.

Paul Pogbas agent Mino Raiola uttalte nylig at franskmannen er moden for en ny utfording og at Champions League-spill er viktig hvis han skal bli i Manchester United.

I kjølvannet av den kontroversielle agentens uttalelser, er Solskjær sitert på følgende i britiske medier, blant annet i Daily Mail:

- Paul er vår spiller, og ikke Mino sin. Jeg har ikke satt meg ned og fortalt Paul hva han skal be agenten sin om å si. Og jeg har ikke snakket med Mino, det er helt sikkert.

Les også: Reaksjoner etter Uniteds seier: - Uforståelig

Sitatene har ikke gått Mino Raiola hus forbi, og nå kommer agenten med krasse ord i retning Ole Gunnar Solskjær i et Instagram-innlegg rett før kampstart mellom Chelsea og Manchester United.

- Paul er ikke min, og helt klart ikke Solskjærs eiendom. Paul er Paul Pogba. Du kan ikke eie et menneske, som i lang tid har vært i Storbritiannia, eller noen andre steder. Jeg håper Solskjær ikke ønsker å antyde at Paul er en fange, skriver Raiola på Instagram.

- Men før Solskjær kommenterer ting jeg sier, bør han sette seg bedre inn i innholde i det han selv sier. Jeg er en fri borger, som kan tenke og uttrykke tankene mine. Fram til nå har jeg kanskje vært for snill med ham. Solskjær burde huske hva han sa til Paul i sommer, skriver han videre.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

- Jeg tror Solskjær kanskje er frustrert for flere grunner og at han nå blander sammen flere problemer. Jeg tror Solskjær har andre ting å bekymre seg for. Det har jeg gjort hvis jeg var han, avslutter Raiola Instagram-innlegget med.

Solskjær svarer

Raiola publiserte innlegget på Instagram rett før Manchester Uniteds møte med Chelsea på Stamford Bridge mandag kveld.

Etter kampen ble naturlig nok Solskjær konfrontert med Raiolas uttalelser av Sky Sports.

- Jeg trenger ikke å kommentere i media om Mino og hva han sier. Jeg kan sikkert snakke med ham selv, sa Solskjær.

- Vil du snakke med ham?

- Sannsynligvis ikke.

- Man kan ikke kontrollere dette uansett. Alle kan snakke ut og komme med sin mening. Det er ting som sies om oss som man ønsker å kommentere, men det er best å la være. Det er smartere å ikke kommentere rundt mange forskjellige ting.

- Vil du snakke med Pogba, da?

- Det er ikke mitt område. Paul og Mino har sine samtaler. De vil at du skal stoppe nå, men det går bra, sier Solskjær og antyder tydelig at noen i Uniteds presseteam forsøker å avbryte intervjuet bak kameraet.

Paul Pogba har vært ute med skade siden 26. desember og var ikke involvert i Manchester Uniteds 2-0-seier mot Chelsea mandag.

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket