RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Agent-trøbbel for Furuseth Olsen

Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Petter Furuseth Olsen åpner igjen for Brann-spill neste sesong. Spissens manglende evne til å bestemme seg har fått agent Gunnar Martin Kjenner til å gi opp.

Først skulle han gi seg i Brann, så ville han fortsette, så ombestemte han seg igjen og var på vei bort, men nå har Petter Furuseth Olsen igjen satt Brann-døren på gløtt. Dette har fått agent Gunnar Martin Kjenner til legge ned arbeidet for å finne en ny klubb til vestfoldingen.

Håpløst
- Nå håndterer han dette selv. Så lenge han ikke klarer å bestemme seg for hvor han skal spille, blir det håpløst å jobbe med ham. Det var klubber fra Skandinavia, Tyskland og Italia som viste interesse. Det var også snakk om prøvespill, men så lenge Petter ikke klarer å bestemme seg, har jeg valgt ikke å jobbe for han, sier Kjenner til Bergens Tidende.

Også Trond Are Gjone ved Kjenners kontor bekrefter at klimaet mellom Furuseth Olsen og dem ikke er det beste.

- Det er en lang historie. Petter ba oss koble ham opp til en konkret klubb. Denne klubben ønsket seg Petter, og han takket ja til kontraktstilbudet. Problemet oppsto da Petter snudde helt om og sa at han ville spille for Brann likevel, forteller han.

Mye mas
Selv vil ikke Brann-spissen snakke om denne saken.

- Jeg har ingen kommentar til det. Jeg orker ikke å snakke om dette. Det har vært mye mas. Vi får se hvor jeg spiller neste sesong, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere