Det har gått seks sesonger siden Gareth Bale gjorde sin overgang fra Tottenham til Real Madrid.

Tross det faktum at waliseren var en del av laget som vant La Liga i 2016/17-sesongen, og i løpet av perioder som Real Madrid-spiller har sanket fire Champions League-troféer, går Bale en usikker fremtid i møte på Santiago Bernabeu.

Forrige uke ble Zidane hentet tilbake som hovedtrener for klubben, etter en rekke dårlige resultater under Santiago Solari – som kanskje fikk sin skjebne beseglet med Champions League-exiten mot Ajax.

- Vi får se ved sesongslutt

I Spania er det nå en forventning om at Zidane ønsker å erstatte Bale neste sesong. Franskmannen er tilbake på Santiago Bernabeu bare 284 dager etter at han forlot posten sin, og spanske Marca konstaterte blant annet med at waliserens dager i «Los blancos» er talte.

Bale har også vært et konstant offer for hard kritikk fra Madrid-supporterne, som også har gått så langt som å slå etter spillerens bil etter dårlige kamper.

Torsdag kunne dog spillerens agent fortelle til BBC Radio 5, gjengitt av MEN, at Bale selv forholder seg helt rolig til situasjonen.

- Ja, hvorfor ikke? Han ønsker å se ut resten av karrieren sin i Real Madrid, svarte Jonathan Barnett på spørsmål om han så for seg at Bale er Madrid-spiller også neste sesong.

- Hvis det ikke fungerer, så får vi sette oss ned igjen. For øyeblikket er han veldig fornøyd. Han skal snakke med Mr. Zidane, og så tar vi det derfra. Vi får se ved sesongslutt.

Zidane omtalte Bale som en nøkkelspiller da han først ble ansatt i 2016, men forholdet mellom de to ble gradvis verre. Årsakene var mange, men da franskmannen valgte å gå bort fra sin 4-3-3-formasjon, til en mer klassisk 4-4-2-formasjon ble det fort klart at Bale var spilleren som måtte vike.

Bale scoret to mål i Champions League-finalen i 2018, og var avgjørende for Real Madrids 13. Champions League-trofé, men var etter kampen mer opptatt av å dele sin skuffelse over at han måtte starte oppgjøret fra benken.

- Jeg var åpenbart skuffet over at jeg ikke fikk starte kampen. Jeg følte jeg fortjente det, men det er manageren som tar disse avgjørelsene. Jeg er en spiller som trenger å spille regelmessig, men det har ikke skjedd denne sesongen, sa Bale da ifølge Sky Sports.

– Han er fortsatt blant de beste

Da Zidane valgte å gi seg som manager for Real Madrid bare noen uker senere, fulgte en strøm av meldinger fra Real Madrid-spillerne i sosiale medier. Det var påfallende at Bale var den eneste spilleren som valgte å avstå fra å takke Zidane for hans tid i klubben.

- Bale ønsket å spille på én måte – og Zidane ønsket noe annet. Jeg tror det var grunnen til problemene. Det ble bare verre over tid, forklarte agenten på torsdag.

- Jeg tror at hvis du bare lar Bale spille slik han ønsker, og du gir han en rekke kamper på rad, så er han fortsatt helt der oppe blant de beste.

Så gjenstår det å se hva fremtiden til Gareth Bale bringer.

For en gang skyld er ikke spilleren sterkt linket til Manchester United, til tross for at spilleren skal trene på Uniteds treningsanlegg Carrington neste uke – med resten av Wales-troppen.

Tottenham skal også være interessert i å hente tilbake sin tidligere stjernespiller, men det er tvilsomt at Daniel Levy er villig til å møte lønnskravet til Bale.