Gå til sidens hovedinnhold

Agenten: - Tiger har det bra

Tiger Woods krasjet bilen i brannhydrant og tre, men tilstanden skal ikke være alvorlig.

Golfstjernen Tiger Woods skal ha vært involvert i en bilulykke nær sitt hjem i Florida natt til fredag amerikansk tid. Det er Florida Highway Patrol (FHP) som opplyser dette ifølge Orlando Sentinel.

Avisen skriver at 33-åringen skal ha kjørt ut av oppkjørselen sin rundt klokken tre om natta. Han kjørte deretter inn i en brannhydrant, mistet kontroll på bilen, og krasjet inn i et tre på naboens eiendom.

Woods skal ha blitt fraktet til Health Central Hospital i Ocoee, og tilstanden skulle angivelig være alvorlig. Wesh.com melder imidlertid at Woods kun ble behandlet for sårskader i ansiktet på sykehuset.

Agent Mark Steinberg kan i en e-post til CNBC bekrefte at Woods nå «har det bra». Den lokale borgermesteren sier ifølge CNN at Woods nå er utskrevet fra sykehuset

33-åringen skal ha vært alene i bilen da ulykken inntraff.

Ikke påvirket av alkohol
Ifølge FHP så skal airbagene på 33-åringens Cadillac Escalade ikke ha blitt utløst, noe som betyr at hastigheten på bilen ikke kan ha vært høyere enn 50 kilometer i timen.

FHP kan også opplyse om at alkohol ikke skal ha vært i bildet, men at saken fortsatt etterforskes av politiet. Det er foreløpig uklart om det vil bli tatt ut tiltale mot Woods.

Verdens beste golfer
Tiger Woods ansees som en av de beste mannlige golfspillere noensinne.

Han troner øverst på PGAs verdensranking, og har totalt vunnet 71 ganger på PGA-touren og 38 på Europa-touren i løpet av karrieren. Han står med 14 triumfer i majorturneringene - US Open, The Masters, Open Championship og PGA Championship. Og er en av kun fem spillere som har vunnet alle fire turneringene.

I 2008 innkasserte Woods rundt 110 millioner amerikanske dollar i premiepenger og sponsorinntekter, og er med det regnet som verdens best betalte idrettsutøver.

Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot