18. desember 2022 vant Lionel Messi og Argentina omsider det etterlengtede trofeet, og kunne slippe jubelen løs.

Mange med et hjerte for fotballen gledet seg over at den lille argentineren endelig kunne løfte VM-trofeet, men Zlatan Ibrahimovic valgte å fokusere på noe annet. Svensken lot seg provosere av måten spillerne feiret tittelen, og kalte dem respektløse.

– Messi har vunnet alt som kan vinnes og vil bli husket for det. Men resten av dem, de som oppførte seg dårlig, har jeg ingen respekt for. Dette kommer fra meg, som har spilt fotball på det høyeste nivået. For meg så er dette et tegn på at de ikke kommer til å vinne flere titler, for det er ikke sånn man skal vinne, uttalte Zlatan etter VM-triumfen.

Nå får svensken høre det tilbake fra den argentinske fotballegenden Sergio Agüero.

Les også: Fikk Adams-forespørsler under skadeoppholdet: – Litt spesielt

– Den siste som skal uttale seg

I en livesending på sin egen Twitch-konto refset argentineren Zlatan for uttalelsene sine. Han trekker fram flere eksempler hvor Zlatan selv skal ha oppført seg dårlig på banen i løpet av karrieren sin.

– Hvis man skal snakke om oppførselen deres, så er du den siste som skal uttale deg. Jeg tror du tar feil her, sier Aguero.

Han antyder også at kommentarene kan ha kommet som følge av egoet til svensken, som gjentatte ganger har uttalt at han er verdens beste fotballspiller.

– Og Messi vant. Kanskje det gjør deg sint, at Messi har vunnet VM og du er nødt til å innrømme at Messi er den beste fotballspilleren i verden.

Les også: Russere tordner mot IOC-forslag: – Utpressing og manipulasjon

Tok del i feiringen

Etter kampslutt i VM-finalen mellom Frankrike og Argentina kunne man se Sergio Agüero feirende ute på banen med sine tidligere lagkamerater. Han mener det gir han rettet til å snakke tilbake til Zlatan nå.

– Gikk jeg for hardt ut mot Zlatan? Han gikk hardt ut mot lagkameratene mine. Og jeg var også der, så han snakker egentlig til meg og.

Den tidligere storscoreren avslutter med et siste stikk mot svensken:

– Jeg føler at du kastet meg under bussen, så nå kaster jeg deg under bussen. Vi er verdensmestere, Zlatan, og du takler det ikke. Og Messi er den beste i verden, sorry.

Les også: Svensk skistjerne truer med boikott etter FIS-svar om russiske løpere