RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BREDE SMIL: Sergio Agüero er tilbake på treningsfeltet for Manchester City.
BREDE SMIL: Sergio Agüero er tilbake på treningsfeltet for Manchester City. Foto: Oli Scarff (AFP)

Agüero tilbake på treningsfeltet etter ulykken

Citys argentinske stjernespiller har vært ute siden han var involvert i en trafikkulykke i Amsterdam.

Sergio Agüero er tilbake i trening for Manchester City etter ribbeinsbruddet han pådro seg i en trafikkulykke forrige måned.

Stjernespilleren pådro seg skaden da taxien han satt i krasjet med en lyktestolpe i Amsterdam i slutten av september. Ulykken skjedde da Agüero var på vei til flyplassen for å reise tilbake til Manchester etter å ha vært på en konsert i den nederlandske hovedstaden.

Les mer: Berge om potensiell Sevilla-overgang: - Ikke noe man sier nei til

Det var ventet at City-spissen ville være ute i opptil to måneder, men allerede elleve dager etter ulykken er superspissen tilbake på treningsfeltet, melder klubben på sine hjemmesider.

Argentineren gjennomførte en lett økt sammen med fysioterapeuten, og skal gradvis bygge seg opp de neste dagene slik at han blir klar for retur til førstelaget, skriver klubben.

Også midtbanespiller Fabio Delph deltok på tirsdagens trening for City. Delph startet storkampen mot Chelsea på Manchester Citys venstreback i langtidsskadde Benjamin Mendys fravær. I landslagspausen endte også han med en lårstrekk, men gjennomførte en lett treningsøkt tirsdag.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere