Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ahmed El Amrani er ferdig i Stabæk

FERDIG: Ahmed El Amrani er ferdig i Stabæk.
FERDIG: Ahmed El Amrani er ferdig i Stabæk. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)
Forlater klubben når kontrakten går ut ved nyttår.

Ahmed El Amrani forlater Stabæk etter ett år i klubben. Oslogutten, som kom fra svenske Ljungskile før 2017-sesongen, forlater Nadderud etter én sesong.

Det bekrefter spilleren selv til Nettavisen.

- Ja, det stemmer. Jeg har hatt en veldig fin tid i Stabæk, og avslutter her med et veldig godt forhold til alle i klubben, sier El Amrani, som er klar på at det er jakten på fast plass som gjør at han nå går videre.

Les mer: Gjermund Åsen signerte ny kontrakt med Tromsø

- Jeg er ute etter å spille fast for å kunne fortsette utviklingen min, og i tillegg var vi fire spillere som kjempet om samme plass. Dermed er det helt naturlig både for meg og klubben at vi skilles her, sier El Amrani.

Etter det Nettavisen erfarer skal klubber i Eliteserien være interessert i 25-åringen som kan bekle både høyrekant og høyreback. Både Tromsø og Sandefjord skal være interessert i El Amrani.

Selv ønsker han ikke å bekrefte om det stemmer at de to klubbene har tatt kontakt.

- Nei, det kan jeg ikke si noe om. Jeg har ikke bestemt meg ennå for hvor veien går videre, men jeg kan bekrefte at det er flere klubber som er interesserte, sier El Amrani.

Han har selv spilt i den svenske Superettan for Ljungskile, og har også en fortid i Vålerenga. Han er klar på at det frister å bli værende i den norske toppdivisjonen.

- Jeg har ting ugjort i Eliteserien, og jeg føler jeg har mer å vise på toppnivå i Norge. Det betyr ikke at jeg ikke er åpen for andre ting, men det er nok det som hadde fristet mest akkurat nå, sier El Amrani, som bekrefter at han ønsker å få spikret fremtiden sin før nyttår.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!