RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ahonen tror på Ljøkelsøy

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Til tross for den norske hoppnedturen i helgen, tror Janne Ahonen at Roar Ljøkelsøy blir hans sterkeste konkurrent i bakken i vinter.

Finnen utklasset hele verdenseliten i begge rennene i Kuusamo sist helg. Nordmennene havnet et stykke bak i leksa – og klarte ikke å forsvare stempelet som verdens beste hoppnasjon fra fjorårssesongen.

Men Janne Ahonen avskriver ikke nordmennene på bakgrunn av sesongåpningen. Tvert imot. Han utpeker Roar Ljøkelsøy som sin tøffeste konkurrent.

- Jeg er litt overrasket over at de norske hopperne ikke presterte bedre denne helgen. Men det er ingen grunn til å avskrive dem. Jeg tror de blir like gode som i fjor. Spesielt Roar (Ljøkelsøy) forventer jeg blir tøff å konkurrere med utover vinteren.

- Allerede i Granåsen neste helg vil han vise seg frem fra en helt annen side. Han vil garantert være med og kjempe om sammenlagtseieren i verdenscupen, sier Ahonen til Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere