AIK-stjerne siktet for mishandling

Foto: (Foto: Scanpix/EPA PHOTO AFPI/PATRICK HERTZOG)

AIK-stjernen Andreas Andersson slo ned en journalist på et utested i Stockholm onsdag kveld. Nå er han siktet for mishandling.

27.11.03 18:24

Det var på en åpningsfest på utestedet Aladdin at episoden skjedde klokken 01.55 i natt. TV 2 får opplyst at det er Andreas Andersson som er spilleren som gikk amok.

- Fotballspilleren og en kamerat sto i baren. De oppførte seg generelt utrivelig, forteller kulturjournalisten Daniel Nyhlen til Aftonbladet.

Slag i ansiktet
Deretter ble det en ordveksling mellom han og fotballspilleren, og det endte med at Nyhlen fikk et slag rett i ansiktet.

Tre vitner har blitt forhørt, deriblant festarrangør Marianne Djudic.

- Fotballstjernen kom bort til oss og lurte på hva faen vi glodde på. Jeg la hendene på skuldrene hans og forsøkte å roe ham ned. Da klinte han til Daniel rett over skulderen min. Det hørtes ille ut, forteller hun.

Mishandling
Vaktene tok deretter hånd om bråkmakerne til politiet kom. De avhørte spilleren på stedet i en time, og førte ham deretter til arresten mistenkt for mishandling.

Andreas Andersson er en svært merittert fotballspiller. 29-åringen har tidligere blant annet spilt for IFK Göteborg, Milan AC og Newcastle United. Han har spilt 41 landskamper for Sverige og scoret åtte mål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.