RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Aimar endelig til Ullevaal i 2007?

Sist oppdatert:
I august 2007 skal Pablo Aimar og resten av Argentinas stjernegalleri spille mot Norge på Ullevaal.

Egentlig skulle argentinerne komme til Oslo i 2002.

Men verdensstjernene meldte avbud. Norges Fotballforbund (NFF) måtte klage saken inn til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) for å sikre seg at søramerikanerne virkelig kom til å holde avtalen.

Senere bekreftet Argentina ovenfor NFF og FIFA at de skulle spille matchen som en del av oppkjøringen til VM i Tyskland.

- Vi ga oss aldri på at vi hadde en avtale med Argentina sist, og vi er glade for at vi nå har funnet en løsning. Nå gleder vi oss til at Argentina, som da med stor sannsynlighet er klare for VM-sluttspillet i Tyskland, kommer hit med sitt beste mannskap, sa NFF-generalsekretær Karen Espelund i slutten av september i fjor.

Men nå er kampen utsatt enda ett år.

- Argentina-kampen er berammet til august 2007. Vi hadde planlagt å spille matchen 31. mars neste år, men så endret FIFA den internasjonale terminlisten, sier NFF-administrasjonssjef Svein Rustad til TV 2 Nettavisen.

Ingen av Norges landslagsmotstandere for 2006 er spikret ennå, men Rustad jobber fortsatt med å få til en kamp mot Sven-Göran Erikssons England.

- England er en av de vi prater med, bekrefter en humrende men ordknapp Svein Rustad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere