RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ajax raser mot Chelsea

Sist oppdatert:
Den nederlandske storklubben Ajax liker svært dårlig at Chelsea vil snappe opp to av klubbens største talenter.

Chelseas danske sportsdirektør Frank Arnesen skal ha gjort et forsøkt på å overtale Ajax' supertalenter John Goossens og Jeffrey Sarpong - begge 17 år - til Stamford Bridge.

Begge to viste klassespill i det nylig avsluttede U17-VM i Peru, hvor Nederland endte som nummer tre. Frank Arnesen skal ha benyttet seg av sine tette bånd til spillernes agent Søren Lerby i et forsøk på å hente de to juvelene til Chelsea.

Ajax raser mot Chelseas fremgangsmåter. Den nederlandske storklubben reagerer spesielt på at Chelsea ønsker å hente spillerne mens de fremdeles er for unge til å skrive profesjonell kontrakt med Ajax.

- Det som har skjedd, er bare helt vanvittig, raser Ajax-direktør Arie van Eijden til AD Sportswereld.

Han sier at Ajax vil gjøre sitt ytterste for å forhindre at Goossens og Sarpong forsvinner til de regjerende engelske ligamestrene.

- Vi gjør alt vi kan for å forhindre at det blir en avtale mellom Chelsea og spillerne. En skulle tro at agenter også skulle ta vare på klubber som Ajax' interesser. Vi har ikke mulighet til å skrive kontrakt med juniorer foreløpig, sier direktøren videre.

Arie van Eijden håper at spillerne selv og deres familie til slutt finner ut at det eneste riktige er å bli værende i Amsterdam.

I henhold til FIFAs regler kan imidlertid supertalentene John Goossens og Jeffrey Sarpong gå til Chelsea for 300.000 euro - tilsvarende 2,2 millioner kroner i utdanningskompenasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere