Ajer og Celtic i slag før europaligaen

Kristoffer Ajer og Celtic tok en ny klar seier søndag og går til torsdagens europaligakamp mot Valencia med en imponerende resultatrekke siden nyttår. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kristoffer Ajer og Celtic tok en ny klar seier søndag og går til torsdagens europaligakamp mot Valencia med en imponerende resultatrekke siden nyttår. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Kristoffer Ajer kom inn ved pause og var med på en sterk 2. omgang da Celtic knuste St. Johnstone 5-0 i den skotske FA-cupen søndag.

Det sto allerede 2-0 etter tidlige scoringer av Scott Sinclair og Scott Brown, men manager Brendan Rodgers mener at det først var etter pause at laget fikk sving på sakene.

– Etter en god start ble vi litt slurvete, og vi mistet fasongen. Ved pause sa jeg at vi måtte skjerpe oss, og i annen omgang var vi glimrende. Det var en meget god prestasjon, sa Rodgers ifølge klubbens nettsted.

James Forrest økte til 3-0 før Sinclair fullførte sitt hattrick med to scoringer, og Celtic er klar for kvartfinale.

Laget har innledet 2019 på forrykende vis med sju strake seirer og 21-0 i målforskjell. Torsdag venter den største oppgaven til nå med europaligakamp mot Valencia.

– Det blir et steg opp når det gjelder kvalitet, men jeg har intet å klage på. Vi er i februar og har ennå ikke sluppet inn et mål i år. Valencia-kampen kommer til å handle om selvtillit, og det tar vi med oss mye av, sa Rodgers.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Sport

Annonsebilag