RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Akillesskade har holdt Helland borte fra banen


SKADEPLAGET: Det har vært en frustrerende sesong for Pål André Helland. Nå har han funnet ut at det er en akillesskade han sliter med.
SKADEPLAGET: Det har vært en frustrerende sesong for Pål André Helland. Nå har han funnet ut at det er en akillesskade han sliter med. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg er ganske unik.

RBKs medisinske apparat mener å ha funnet at det er en akillesskade som har holdt Pål André Helland borte fra fotballbanen siden 4. oktober, melder Adresseavisen.

Helland har trøblet med ulike lårskader gjennom sesongen, men det viser seg at det ikke er en lårskade som har holdt ham unna fotballspill denne måneden.

- Som fysioene sier: Jeg er ganske unik. Det dukker opp ting de ikke har vært borti før, og nå har de funnet ut hva det er. Da behandler vi det for at det skal bli bra, sier Helland til adressa.no.

RBKs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, sier at vingen har pådratt seg en skade på en liten sene som henger sammen med akillesen.

Skaden skal være sjelden, og derfor har det tatt tid å finne noen diagnose.

- Dette er noe han har hatt et par uker, og det gjør at han sliter litt med leggen. Det som har vært litt fram og tilbake i låret har blitt bra, sier Schwabe.

Helland har håp om å bli friskmeldt til dobbeltlandskampen mot Ungarn 12. og 15. november og til cupfinalen mot Sarpsborg 22. november. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere