RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksel uten bart - fortsatt ingen fart

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Og forventet snøstorm i Beaver Creek kan fremflytte utforrennet.

Etter nedturen i søndagens super-G-renn i Lake Louise varslet Aksel Lund Svindal drastiske grep for å få fart på skiene. De få hårstråene han hadde grodd til på overleppa skulle bort.

- Barten må vekk før Beaver Creek. Jeg tror ikke den er rask lenger, skriver 27-åringen på sin nettblogg etter 29.-plassen.

Tirsdag kveld var nordmannen på plass i Beaver Creek uten hår på overleppa, men det så ikke ut til å ha gjort susen helt.

Under et treningsrenn i utfor i bakken der han falt og skadet seg stygt i 2007, ble han bare nummer ni på resultatlista.

Raskest av alle var Didier Cuche. Sveitseren kjørte ned til tiden 1,47,80 minutter. Lund Svindal var 1,14 sekunder bak.

Franske Adrien Theaux hadde nest raskeste tid, 57 hundredeler bak Cuche, mens Michael Walchhofer fra Østerrike var tredje rasket. Klaus Kroell og Hans Grugger fulgte deretter.

Utforrennet i Beaver Creek skal etter planen gå av stabelen fredag, med ytterligere to treningsøkter i forkant onsdag og torsdag, men selve rennet kan bli flyttet til onsdag på grunn av været.

- De ønsker å flytte rennet til onsdag, siden det er en snøstorm på vei. Det vil uansett bli morsomt å være tilbake i «Birds of Pray»-løypa, skriver Svindal på sin blogg tirsdag kveld.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere