RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksels nye staver

Sist oppdatert:
Aksel Lund Svindal tar et spesialdesignet stavsprang tilbake til 80-tallet.

- Dette er jo fargene som herjet i alpinbakkene da jeg begynte å stå på ski på slutten av 80-tallet, sier Aksel Lund Svindal og kikker på sine nye fargerike staver.

I helgens sesongåpning i østerrikske Sölden, skal Aksel Lund Svindal for første gang kjøre med noen nye staver fra Swix som er spesiallaget for ham.

Fem farger
Fem unike stavsett er laget i fagene signalgul, lysegrønn, lys og mørk oransje rosa, og stavene skal brukes i fem utvalgte renn denne sesongen - i Sölden, Wengen, Kitzbühel, under VM i Garmisch-Partenkirchen og i Kvitfjell.

De ulike skistavene vil ha Aksels egen signatur, og høyre og venstre stavene vil også komme med ulikt design.

- Jeg har selv valgt rekkefølgen på når jeg skal bruke stavene, og den rosa godbiten kjører jeg med i verdenscupavslutningen i Kvitfjell, forteller Aksel Lund Svindal.

Favoritt
Lund Svindal sesongdebuterer i verdenscupen med storslalåm søndag. Nordmannen vant verdenscupen sammenlagt i fjor, med minimale to poengs margin til østerrikeren Benjamin Raich.

Han er også favoritt til å vinne verdenscupen i år sammen med sveitseren Carlo Janka.

Vinn stavene
Etter at de er brukt kan stavene bli dine. Sponsor og utstyrsleverandøren Swix vil arrangere konkurranser der brukerne av produsentens Facebook-side kan vinne stavene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere