*Nettavisen* Sport.

Aksjon for å hente Drogba

Foto: Scanpix

Marseille-fansen har kronerulling for å få superspissen tilbake.

14.07.08 17:26

Didier Drogbas fremtid i Chelsea er meget usikker, men nå har fansen til hans tidligere klubb Marseille meldt seg på i kappløpet om å hente han. Men det er ikke klubbledelsen som har meldt sin interesse. Det er nemlig fansen til den franske storklubben som har satt i gang en innsamlingsaksjon for å hente Drogba.

Angriperen hadde en meget god sesong i Marseille før han ble solgt til Chelsea og tok blant annet klubben til Uefa-cupfinale. Marseille-fansen har ikke glemt den ivorianske målmaskinen og navnet hans blir fortsatt satt høyt.

På en webside oppfordres fansen til å spytte i penger for å samle inn cirka 220 millioner kroner for å hente han tilbake til Marseille.

Barcelona, AC Milan og Inter Milan er alle sugne på å signere Drogba, så Marseille-fansen kan vente seg hard motstand for å hente han tilbake til klubben.

Men de ansvarlige bak initiativet innrømmer at det er en umulig oppgave de står ovenfor. De mener at målet med aksjonen først og fremst var å informere ledelsen i klubben om deres ønsker for fremtiden.

Klubbpresidenten i Marseille, Pape Diouf, ser humoristisk på saken.

- Jeg er overrasket. Det viser hvor gode supportere vi har, sier Diouf ifølge BBC.

Men selv om fansen utrolig nok vil samle inn pengene, spøker Diouf med at det blir vanskelig å hente superspissen fra Chelsea:

- Jeg vet hva Drogba tjener i Chelsea, sa han med et smil om munnen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.