RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Al-Habsi tilbake på jobb

Sist oppdatert:
Lyn-keeper Ali Al-Habsi var i dag tilbake på jobben, nærmere bestemt på Lyns trening. Omans landslagskeeper har hatt et ugyldig fravær på rundt en måned etter visumrot.

Men i dag var han endelig på plass i hovedstadsklubben, klar for å ta fatt på en ny sesong. Han skulle møtt på trening for en måned siden, men hadde ikke ordnet visum tidsnok til hjemreisen.

- Det tok langt tid å behandle visumsøknaden min. Men nå er jeg tilbake i Norge. Det er ikke noen problemer mellom meg og Lyn, eller mellom meg og Morgan (Andersen red anm).

- Jeg liker Lyn og det de har gjort for meg de siste to årene. Jeg syntes det blir veldig fint å spille for Lyn også denne sesongen, siden kontrakten min går ut i år, sier Al-Habsi til TV 2 Sporten.

Lyn-keeperen får merke på lommeboka at han har vært på juleferie én måned for mye.

- Han blir trukket for de dagene han ikke har vært på jobb, siden det er hans ansvar å ha visumet i orden. Men det får ingen konsekvenser for videre spill. Han konkurrerer på de samme premissene som alle de andre spillerne, fastslår Lyn-direktør Morgan Andersen overfor TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere