*Nettavisen* Sport.

Alanzinho: - Vet ikke når tristheten vil gi seg

Foto: Lise Åserud/Scanpix

Går glipp av 60 millioner.

26.01.09 09:19

Han var sikker på at det skulle gå i orden. Derfor var det en meget nedbrutt Alanzinho som søndag ettermiddag fikk beskjed om at Stabæk sa nei til budet fra Tyrkiske Trabzonspor, som skal ha vært på 40 millioner kroner.

Les også: Sa nei til Alanzinho-bud

Tenker på familien
Dermed går Alanzinho glipp av en personlig treårsavtale verdt vanvittige 60 millioner kroner.

- Jeg har ikke motivasjon nå. Jeg er veldig trist, og jeg vet ikke når tristheten vil gi seg. På banen er jeg en spiller som har behov for å være fornøyd og glad. Det er jeg ikke nå. Det føles som om jeg har mistet en stor mulighet i livet. Jeg har en stor familie i Brasil, det er ikke en rik familie, og alle hadde håpet at dette skulle gå i orden, sier Tippeligaens beste spiller i 2008 til Aftenposten.

- Forsøkt å ta hensyn
- Det var først og fremst betalings- og oppgjørstidspunkter som ble avgjørende for at salget ikke ble noe av. Vi har tenkt på Alan og forsøkt å ta hensyn til hans ønsker, men føler ikke at denne avtalen var en forsvarlig og riktig avtale å inngå.

- Vi er sikre på at Alanzinho med ett år til i Tippeligaen og mulighet for kvalifisering til Champions League, vil fortsette å utvikle seg som fotballspiller i Stabæk. Vi tror samtidig at han også om et år vil være attraktiv for europeiske toppklubber, uttalte administrerende direktør i Stabæk Fotball AS, Einar Schultz, i en pressemelding søndag kveld.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.