Alberto Moreno: - Tror ikke Liverpool lar Mohamed Salah gå for under 150 millioner euro

DYR: Alberto Moreno tror fort lagkamerat Mohamed Salah kan bli en dyr mann.

DYR: Alberto Moreno tror fort lagkamerat Mohamed Salah kan bli en dyr mann. Foto: Craig Brough (Reuters)

Den spanske venstrebacken var i troppen da Liverpool sikret seg sin sjette Champions League-tittel.

04.06.19 11:29

Lørdag gikk Liverpool hele veien i Champions League, etter at Premier League-rival Tottenham ble slått 2-0 i finalen. Dette er sjette gang de rødkledde fra Merseyside vinner turneringen.

Mohamed Salah har vært en av Liverpools mest toneangivende spillere denne sesongen, men etter kampen var egypteren ordknapp rundt sin egen fremtid.

- Nå er ikke tidspunktet for å snakke om fremtiden, var svaret Movistars reporter fikk fra Salah da han ble spurt om den pågående situasjonen i Liverpool.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Krangel?

Det har tidligere blitt rapportert av spanske AS at Salah ønsker å forlate Liverpool etter at det har oppstått dårlig stemning mellom den egyptiske angrepsspilleren og trener Jürgen Klopp.

Salahs agent, Ramy Abbas Issa, var kjapt ute og avkreftet saken til AS på sosiale medier. Det har uansett ikke stoppet ryktene fra å svirre i spanske medier den siste tiden.

Avisen skriver at Salah har bedt om å få forlate Liverpool, og at partene skal ha blitt enige om at egypteren skal få forlate Anfield etter denne sesongen dersom han fortsatt ønsket overgangen.

STEMNING?: Det har vært ryktet dårlig stemning mellom Mohamed Salah og Jürgen Klopp. Foto: Toby Melville (Reuters)

Grunnlaget for hvorfor Salah skal ønske å forlate Liverpool er, slik nevnt, at det skal ha oppstått en krangel med trener Jürgen Klopp, som man fortsatt har til gode å få rettet opp.

AS hevder å vite at Salah skal ha gått så langt at han vurderte å legge inn et formelt ønske om å få forlate Liverpool, men at han til slutt ble enig om å legge det fra seg så lenge han fikk dra til sommeren.

Dette er kun Salahs andre sesong i Liverpool. Han ankom Anfield etter et opphold i italiensk fotball med Roma.

26-åringen har kontrakt med Liverpool ut 2022/2023-sesongen.


- Vet ingenting

I et intervju med den spanske radiokanalen Onda Cero ble Salahs lagkamerat, Alberto Moreno, spurt om hvordan stemningen er mellom Salah og Klopp.

- Jeg vet ingenting om en krangel mellom Klopp og Salah, var Morenos klare beskjed da han ble spurt. Den spanske venstrebacken har tidligere vært veldig kritisk til Jürgen Klopp for manglende spilletid.

AS skriver at Real Madrid ønsket å hente Salah sist sommer, men at de da ble blankt avvist av Liverpool. Denne sommeren skal ikke egypteren stå øverst på ønskelisten til Zidane.

Avisen gjør det uansett klart at dersom det skulle bli mulig å hente Salah, så vil Madrid se på det som et mulig scenario.

Skal vi tro Moreno, så vil det uansett bli fryktelig dyrt å hente Liverpools målmaskin denne sommeren.

- Jeg tror ikke Liverpool kommer til å la Salah gå for under 150 millioner euro, fortsatte den tidligere Sevilla-backen.

Denne sesongen har Moreno spilt totalt fem kamper for Liverpool. Han har kun kontrakt ut juni i Liverpool, og det er ventet at han kommer til å forlate Jürgen Klopps klubb denne sommeren.

Han signerte fra Sevilla i 2014 og står med fire kamper for det spanske landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.