Gå til sidens hovedinnhold

- Aldri vært med på noe lignende

Mats Zuccarello Aasen har endelig noe å glede seg over etter skadeproblemene.

Mats Zuccarello Aasen ble nylig tatt ut på allstarlaget til eastern conference i AHL, til tross for at han har vært ute med skade den siste måneden.

Nordmannen innrømmer at han ble svært overrasket over å se navnet sitt på listen over spillere som skal delta i allstarkampen.

- Selvfølgelig ble jeg overrasket, ettersom jeg har vært skadet og har ikke spilt på mange kamper. Det er en stor ære, og det får deg til å føle at du har gjort noe riktig. Jeg har aldri vært med på noe lignende før, så det blir en fin mulighet, og jeg skal ta vare på den så godt jeg kan, sier Zuccarello i et nyhetsbrev fra Connecticut Whale.

- Frustrert og hjelpeløs
Zuccarello startet sesongen hos New York Rangers, men ble etter noen kamper sendt ned til farmerlaget Connecticut Whale. 11. desember pådro han seg en skade i 2-3-tapet for Providence Bruins. Nå er han imidlertid på bedringens vei.

- Jeg føler meg bedre, og det at jeg går på skøyter igjen er et godt tegn og et steg i riktig retning. Selvsagt blir jeg sliten etter en lang skøyteøkt, men det er godt å være tilbake, og jeg gleder meg veldig til å spille igjen. Det verste med å være skadet er å føle seg frustrert, hjelpeløs og se at andre spiller og har det gøy, mens du sitter på ergometersykkelen.

Nordmannen har jobbet hardt med de fysiske trenerne Mark Cesari og Damien Hess for å komme tilbake så fort som mulig.

- Jeg har jobbet med alt sammen med dem, så forhåpentligvis er jeg tilbake snart. Man må være positiv, sier Zucca.

Fikk familiebesøk
I jula fikk AHL-proffen storfint besøk da hans mor, stefar og 14 år gamle bror kom på besøk til Hartford.

- Det var fint å ha de på besøk her, så det var godt, sier Zuccarello.

Og det er nok ikke bare nordmannen som gleder seg til han er tilbake for fullt. Lagkameraten Jonathan Audy-Marchessault er full av lovord om den tidligere MoDo-spilleren.

- Zucc er en fantastisk spiller, som virkelig kan spille kreativt. Han er ordentlig tålmodig med pucken, er kreativ og er ganske sterk til å være så liten. Han er et godt forbilde for små karer som oss, sier Audy-Marchessault.

Den 21 år gamle kanadieren er også tatt ut på eastern conference's allstarlag.

29. januar arrangeres det en ferdighetskonkurranse for allstarspillerne. Dagen etter vil selve kampen spilles i Atlantic City.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden