Gå til sidens hovedinnhold

Alexander Sørloth med nytt mål da RB Leipzig tok tabelltoppen

Sendte RB Leipzig til tabellstopp med mål og målgivende.

FREIBURG - LEIPZIG 0- 3

Alexander Sørloth fortsetter den gode formen i Bundesliga, etter sin andre scoring på like mange kamper for RB Leipzig.

Nordmannen fikk en enkel jobb med å sette inn bortelagets andre mål, etter at Freiburg ble presset til å gjøre feil på egen banehalvdel.

Se scoringen og kampsammendrag her:

Christopher Nkunku kom alene med Freiburgs sisteskanse, og valgte å trille ballen til Sørloth, som med største enkelhet kunne trille ballen i et åpent mål.

LES OGSÅ: Weng fikk advarsel: - Jeg var skikkelig streng med henne

- Og der fortsetter Sørloth oppturen i Leipzig med scoring. Enkel scoring - fordi bevegelsen hans har gjort det enkelt, skrev Lars Tjærnås på Twitter.

Og la til:

- Gøy å se, han virker mye mer rolig og balansert.

På det tidspunktet hadde også RB Leipzig god kontroll på tingenes tilstand, etter at de tok ledelsen ved nevnte Nkunku like før lagene gikk til pause.

Det var også bortelaget som styrte det aller meste av det som foregikk på Schwarzwald-Stadion, og Freiburg slet stort med å etablere noe som helst av offensivt spill.

Lørdagens scoring betyr at Sørloth nå står med fire målpoeng på de tre siste kampene i alle turneringer, og det er første gang han har notert seg for scoringer i to kamper på rad i serien:

Drøye ti minutter før slutt viste Sørloth også igjen at han kan mer enn å score mål, da han løftet blikket og assisterte Emil Forsberg, som bredsidet ballen i mål på elegant vis.

LES OGSÅ: Arsenal-kapteinen med absurd involvering: - Hva driver han med?

Med lørdagens overbevisende seier klatrer også RB Leipzig opp på 1. plass i Bundesliga, ett lite poeng foran Bayern München. De møter for øvrig Erling Braut Haalands Borussia Dortmund senere lørdag kveld, i et oppgjør som altså blir svært viktig i kampen om serietittelen.