500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Alexander Tettey avviser at han er i dialog med Rosenborg

Har blitt koblet med en overgang tilbake til gamleklubben.

Alexander Tettey avviser at han er på vei tilbake til Rosenborg. Tidligere denne uken ble det rapportert av VG at Norwich-spilleren er i dialog om en retur til gamleklubben.

Nå har 31-åringen tatt til sosiale medier for å klargjøre status, og understreker at han ikke er i dialog om en retur tilbake til de regjerende mesterne i Eliteserien.

- Stemmer ikke at jeg er i dialog med Rosenborg. Jeg har ikke snakket med noen klubber om min fremtid, og dersom jeg har nyheter, så skal jeg dele det med dere, skriver Tettey på sin Twitter-konto.

Han har slitt med spilletid denne sesongen, og står oppført med kun seks kamper i Championship for Norwich denne sesongen. Dermed har flere spekulert i hvorvidt han kan være på vei tilbake til Norge.

Les mer: Northug røk ut i prologen

Tettey, som har kontrakt til sommeren 2018, spilte i Rosenborg fra 2003 til 2009. Han forlot trønderne til fordel for Rennes i 2009, før turen gikk til sin nåværende klubb tre år senere.

Han var med å vinne Eliteserien med Rosenborg i 2005, 2006 og 2009, og var en av klubbens aller viktigste spillere før sin overgang til den franske toppdivisjonen.

Midtbanemannen, som trakk seg fra landslaget tidligere i år, fikk 34 kamper for det norske landslaget.

Les mer

Ti norske jenter tok seg videre fra prologen på Lillehammer

Les mer

Strikt selfie-regime skal holde håndballjentene friske

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget