Alfie føler seg sviktet

Manchester City

Manchester City Foto: Espen Hartvig (Scanpix)

Den tidligere proffspilleren Alf-Inge Håland har tre ganger spyttet betydelige beløp inn i Bryne for å hjelpe klubben økonomisk - til liten nytte. Nå føler han seg sviktet.

09.12.03 16:30

Til Stavanger Aftenbladet sier den tidligere Leeds, Nottingham Forest og Manchester City-proffen at han føler seg ført bak lyset.

- Den tidligere ledelsen har ført folk bak lyset. De var gode å snakke for seg, men det har vært så mye tull. Jeg og Ståle Kyllingstad betalte inn 3 millioner kroner i januar. Likevel var det ny krise allerede i sommer. To ganger har jeg kjøpt aksjer, og en tredje gang har jeg betalt inn ekstraordinært. Det som skjer nå, er et resultat av tre år med sløsing, refser Alf-Inge Håland til Stavanger Aftenblad.

Han legger store deler av skylder på tidligere daglig leder Kjell Madland i Bryne.

- Han er i hvert fall meget delaktig, sier Alf-Inge Håland.

Men Kjell Madland avviser på det sterkeste påstandene fra Håland.

- Det blir feil å rette dette mot en ansatt. Alle budsjetter og rapporter er underskrevet av styret. Styret har den høyeste myndighet. Der satt blant andre Per Bergstad, Arne Norheim og Ståle Kyllingstad, forteller Kjell Madland.

Bryne har muligheten til å anke vedtaket til NFFs klagenemnd for klubblisenser inne 14 dager. Men ifølge Rogalands Avis i dag får ikke klubben komme med nye opplysninger når de anker.

Det kan bety at et salg av spillere som Ragnvald Soma, eller nye investorpenger, ikke kan redde klubben fra et liv i norsk 2. divisjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.