WEST BROMWICH - LIVERPOOL 1-2:

Kampen så ut til å ende 1-1 da Liverpools sisteskanse gikk opp på en corner fire minutter på overtid, i et siste, desperate forsøk på å få med seg seier på The Hawthorns.

Av alle var det da den brasilianske målvakten som raget høyest i feltet og sørget for at rødtrøyene fikk med seg tre poeng hjem.

Med det er Liverpool fortsatt for alvor med i kampen om topp fire som vil gi Champions League-billett neste sesong.

- Jeg håper han var her

Etter kampen kom en tydelig preget Alisson med en hyllest til faren sin, som tidligere i år mistet livet i en drukningsulykke i hjemlandet Brasil.

- Jeg er for emosjonell, med alt som har skjedd den siste måneden med meg og min familie. Men fotball er livet mitt, og jeg har spilt det så lenge jeg kan huske sammen med min far. Jeg håper han var her og så det, jeg er sikker på at han feiret med Gud ved sin side, sier Alisson til Sky Sports etter kampen.

- Noen ganger kjemper du og så skjer ingenting. Jeg er veldig glad for å hjelpe fordi vi kjemper sammen og vi har et klart mål om nå Champions League, fortsetter han.

Les også: Danny Murphy åpner opp om store problemer etter karrieren

Salah sørget for balanse i regnskapet

Det var Okay Yokuslu som kom til kampens første store mulighet. Darnell Furlong lempet ballen inn på bakre hvor tyrkeren akkurat ikke fikk styrt ballen mellom stengene med headingen sin.

Like etter satt den imidlertid for gjestene. Robson-Kanu ble på elegant vis flikket gjennom av Matheus Pereira, og alene med Alisson var spissen iskald.

Etter halvtimen var spilt utlignet Salah for gjestene da han på utsøkt vis plasserte ballen nede i det venstre hjørnet fra sekstenmeterstreken.

Minuttet senere var Roberto Firmino nær å sende gjestene i ledelsen, men brasilianerens forsøk fra 13 meter ble stoppet av metallverket.

Les også: Abrahams kjæreste vekker oppsikt med Tuchel-slakt: - Det må være en vits

Overtidshelt

Etter hvilen satte Liverpool inn et ekstra gir og etter 56 minutter ble Salah spilt alene gjennom med Sam Johnstone. Den engelske målvakten sto imidlertid støtt og reddet forsøket fra egypteren.

20 minutter før slutt trodde Kyle Bartley at han hadde sendt WBA tilbake i ledelsen da han pirket inn ballen etter en corner. Reprisen viste imidlertid at Matt Phillips, som sto rett foran Alisson, var i offside på ballen som ble spilt mot Bartley.

Like etter var det Robson-Kanu som ble spilt alene gjennom med Alisson, men Liverpool-målvakten reddet strålende.

På overtid dukket imidlertid Alisson opp på motsatt side på en corner og headet inn en scoring som kan vise seg å bli gull verdt for Liverpool.