Gå til sidens hovedinnhold

«All inclusive» for Lyn-jentene

Sol, 20 graders varme, flotte gressbaner og masse fotball. – Et helt greit vinterferie-alternativ til kunstgresset på Kringsjå, synes Lynjentene.

OSLO/TYRKIA: For fjerde år på rad er Lyns jenter på treningsleir i Tyrkia, i vinterferien. Både damelag og juniorjenter med trenerteam er på plass I Antalya.

Tyrkia har flotte fotballlfasiliteter, og ifølge klubben bor Lyns spillere og trenere «meget behagelig på ett av Antalyas bedre hoteller", og med «all inclusive».

Jentene har to treningsøkter hver dag, og i løpet av vinterferieuken skal det også spilles kamper. Lyns damelag skal spille mot et russisk lag, som også var med i Champions league siste sesong, mens juniorjentene skal møte et tyrkisk lag.

Målet er toppserien - i år!

Lyns damelag startet i bunn i fjerde divisjon, og har rykket opp hvert år. Denne sesongen er de for første gang på det nest øverste nivået i kvinnenes seriesystem. Målet er opprykk til toppserien, og ifølge hovedtrener Glenn Kleven - allerede i år.

– Vi spiller for å vinne i alle kamper, og gjør vi jobben skal man ikke utelukke at man har nok poeng når serien nærmer seg slutt. Stallen er meget god, vi har en bedre og en sterkere tropp nå enn når sesongen sluttet, så dette ser bra ut, sier Kleven.

Les om opprykket i fjor: Lyn sikret opprykket i nord

Helt greit alternativ!

Maren Hagfors Thoresen (18) og Julie Helle Schia (14) er to av de 43 dame/jentespillerene som er med Lyn på treningsleir i Tyrkia. Førstnevnte er «født og oppvokst i Lyn», Julie kommer fra «Korsvoll 98-jenter» og er nå «fersk tilvekst» på Lyns juniorlag. Og ifølge klubben har jentene i hvert fall én ting felles – et «giftig venstre bein».

– Flotte gressbaner, sol og 20 graders varme er et helt greit alternativ til kunstgresset på Kringsjå i vinterferien, er Lyn-jentene enige om.

Les også: Lyns herrer vant lokaloppgjør mot Kjelsås

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis